Rødegårdsvej 1, 5970 Ærøskøbing

IDYL PÅ ÆRØ

Charme og hygge - beliggende i landlige omgivelser i mindre landsby "Store Rise".

Der er ca 6 km til Ærøskøbing by, og forholdsvis kort afstand til Østersøen og stranden ved Rise Mark - og få hundrede meter fra ejendommen ligger offentlig transport med GRATIS bus.

Der er dejlig have med farverige blomster, havedam, buske og lille "anneks".

Indvendigt også idyllisk - og i pæn stand. Renoveret i 2003 med separat afdeling med egen indgang med 2 værelser og dejligt flisebelagt badeværelse.
Så mulighed for bl.a. Bed & Breakfast er tilstede.

VELEGNET BÅDE SOM HELÅR- OG SOM FRITIDSHUS

Super hyggeligt og godt indrettet.

Indeholder:
Entré med indgang til dejligt badeværelse med dusch, hyggeligt landligt køkken, sydvendt stue med brændeovn, 2 værelser og bryggers med udgang til sydvendt have.
Fra Bryggers er der indgang til separat afdeling som også har indgang fra huset gavl - denne afdeling har 2 værelser og et dejligt flisebelagt badeværelse.
Der er desuden carport med redskabshus.

Der er vand fra Rise Vandværk, tilsluttet offentlig spildevandsrensning. Der er el-varme (luft/luft varmepumpe), suppleret med brændeovn. Fjernvarme kan tilsluttes - og der er i huset også forberedt til evt dette, med bl.a. rør i gulv i gavl-værelse mod vest. Der er el-gulvarme i badeværelser.


Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk

ÆRØSKØBING
Den næststørste by på Ærø er Ærøskøbing, som i folkemunde kaldes 'Eventyrbyen'.
Ærøskøbing er måske Danmarks smukkeste by, med de farverige, charmerende og velholdte huse i bymidten.
Og selv om Ærøskøbings historie er helt unik, så er byen ikke en museums-by. Nej, livet leves bag de smukke facader, de brolagte gader er fyldt med leben og der er et langt større udvalg af caféer, restauranter og spændende butikker, end man kunne forvente af en by med ca. 900 indbyggere.
Årshjulet er præget af de mange brudepar, der vælger byen som ramme for deres store dag og det er ikke usædvanligt at møde brudepar i flotteste skrud i gaderne.
I Ærøskøbing finder man øens friskole, Ærø Friskole. Området omkring Ærøskøbing er fredet - og ligeså unikt som byen er det - og man glædes sammen med de mange turister, der lægger vejen forbi - bl.a. over den perlerække af strandhuse, der ligger på Vesterstrand.
Tvillingefærgerne MF Marstal og MF Ærøskøbing sejler næsten timedrift til Svendborg.

ÆRØ
En ø kan bedst beskrives som et mikrokosmos, hvor man på trods af størrelsen, stadig kan finde 'alt' - fra sygehus til behandlere, fra skoler til folkeuniversitet, fra idrætshaller til aktivitetshuse, fra byggemarked til specialbutikker, fra grillen på havnen til gourmet-restauranter.
På Ærø har det kommunalt været en hjertesag, at øboernes livskvalitet er i top, f.eks. ved at forbinde hele øen med gratis bus med stort set timedrift - noget der som regel overrasker behageligt, når turister besøger øen.
Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver by havde sit eget handelsliv, kulturliv, så vil man se, at det engang var normen, at 'alt' var indenfor rækkevidde.
Sådan er ø-livet stadig i dag - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.
Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.