Vesterbro 17, 5970 Ærøskøbing

HARMONISK VILLA I UDKANTEN AF EVENTYRBYEN.

Godt beliggende i brostensbelagte gade - med den smukke velbevarede by for enden af vejen - og med dejlig baghave med terrasse, græsplæne, buske og smukke træer.

Ejendommen er rummelig, og er både ud- og indvendigt i pæn stand.

Alt er i kort afstand - til alle Ærøskøbings herligheder. Indkøb, butikker, restauranter, tennisbaner rundt hjørnet, få hundrede meter til havnen med færgeforbindelse til Fyn, stranden ved Bøssehage - og ca 1 km til Vesterstrand med de ikoniske strandhuse.

EN FLOT VILLA - I FANTASTISK OMRÅDE.

Indeholder:
Entré med lille fordelingsgang - til køkken, stue, toilet, baghus og trappe til 1 salen.
Køkkenet er med spiseplads - pænt og hyggeligt - og har indgang til forholdsvis stor lys stue med brændeovn. Fra køkken også indgang til tilbygning fra 1996, med 2 værelser.
Der er i baghus bryggers med udgang til terrassen og haven. På 1 sal er der 2 værelser - samt stort soveværelse med indgang til badeværelse med bruseniche.

Der er tilsluttet fjernvarme og vand fra Ærø Ærøskøbing Vandværk.

Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk


Beskrivelse i bygningsregistranten side 110
Et typisk hus ved en udfaldsvej fra købstaden. Flot facade med indrammede fine dannebrogsvinduer med blændinger under. Meget imponerende indgangsdør i gavl. Profileret bånd over sokkel. Flot vinkeltag med udhæng. Flot placeret skorsten.
Bygningen bør bevares som typen på nyere byggeri ved overgangen til det åbne land

ÆRØSKØBING
Den næststørste by på Ærø er Ærøskøbing, som i folkemunde kaldes 'Eventyrbyen'.
Ærøskøbing er måske Danmarks smukkeste by, med de farverige, charmerende og velholdte huse i bymidten.
Selv om Ærøskøbings historie er helt unik, så er byen ikke en museums-by. Nej, livet leves bag de smukke facader, de brolagte gader er fyldt med leben og der er et langt større udvalg af caféer, restauranter og spændende butikker, end man kunne forvente af en by med ca. 900 indbyggere.
Årshjulet er præget af de mange brudepar, der vælger byen som ramme for deres store dag og det er ikke usædvanligt at møde brudepar i flotteste skrud i gaderne.
I Ærøskøbing finder man øens friskole, Ærø Friskole. Området omkring Ærøskøbing er fredet - og ligeså unikt som byen er det - og man glædes sammen med de mange turister, der lægger vejen forbi - bl.a. over den perlerække af strandhuse, der ligger på Vesterstrand.
Tvillingefærgerne MF Marstal og MF Ærøskøbing sejler næsten timedrift til Svendborg.

ÆRØ
En ø kan bedst beskrives som et mikrokosmos, hvor man på trods af størrelsen, stadig kan finde 'alt' - fra sygehus til behandlere, fra skoler til folkeuniversitet, fra idrætshaller til aktivitetshuse, fra byggemarked til specialbutikker, fra grillen på havnen til gourmet-restauranter.
På Ærø har det kommunalt været en hjertesag, at øboernes livskvalitet er i top, f.eks. ved at forbinde hele øen med gratis bus med stort set timedrift - noget der som regel overrasker behageligt, når turister besøger øen.
Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver by havde sit eget handelsliv, kulturliv, så vil man se, at det engang var normen, at 'alt' var indenfor rækkevidde.
Sådan er ø-livet stadig i dag - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.
Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.