St. Rise Landevej 4, 5970 Ærøskøbing

ARKITEKTTEGNET VILLA MED FANTASTISK UDSIGT

Denne ejendom er noget for sig, og skal ses for at få den rigtige bedømmelse, som den fortjener. Kvaliteten er i top både inde og ude - og der er tilmed udsigt over marker og til Østersøen.

Vi befinder os i St. Rise, en landsby centralt placeret på Ærø, i et stort og dejligt hus, bygget i 1953 - med 217 m² bolig og 135 m² kælder der udgør de perfekte rammer for den store familie, der foretrækker rummelighed og højt til loftet.

Huset er fra en håndværksmæssig glansperiode og et glimrende eksempel på, at klassisk byggestil aldrig går af mode. Fremhæves må de mange originale elementer, såsom trægulve, pudsede lofter, elegante trapper og de mange indbyggede skabe.

49 m² stor carport bygget i samme stil som huset og fremstår ikke alene praktisk, men også klædelig i forhold til huset.

Huset er også ideelt til værelses udlejning pga. de mange værelser samt mulighed for fælles køkken og 2 badeværelser.


Indeholder:
Stueetagen indeholder entré, badeværelse, stort køkken med plads til spisebord, 3 store stuer en suite, en med brændeovn og en anden med udgang til dejlig terrasse. Hall med trappe til førstesal og nedgang til kælder. Førstesalen, der har masser af lysindfald fra store tagvinduer, indeholder master soveværelse, badeværelse, opholdsrum og yderligere 3 soveværelser. Kælderen, der er lys, tør og har fuld ståhøjde, indeholder trappeopgang med udgang til have, viktualierum, vaskerum, grovkøkken, opbevaringsrum, værksted og fyrrum. Den vidunderlige gamle have er anlagt med masser af stauder og frugttræer, køkkenhave og flisebelagte områder. Herfra er der fri udsigt over markerne og Østersøen.

I 2005 er sydvendte vinduer i kælder blevet udskifitet. Tag med undertag mod syd fra 2006. Døre samt resterende vinduer i kælder udskiftet i 2014. Hulmursisolering i 2016. Alt i alt et hus med fokus på god kvalitet og funktionelle løsninger.


Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk

Skal ejendommen anvendes som fritidsbolig kan 80% belåning sandsynligvis ikke opnås (75%). Uanset om ejendommen skal anvendes som fritidsbolig eller helårsbolig anbefales det at rådføre sig med eget pengeinstitut.


ÆRØSKØBING
Den næststørste by på Ærø er Ærøskøbing, som i folkemunde kaldes 'Eventyrbyen'.
Ærøskøbing er måske Danmarks smukkeste by, med de farverige, charmerende og velholdte huse i bymidten. Og selv om Ærøskøbings historie er helt unik, så er byen ikke en museums-by. Nej, livet leves bag de smukke facader, de brolagte gader er fyldt med leben og der er et langt større udvalg af caféer, restauranter og spændende butikker, end man kunne forvente af en by med ca. 900 indbyggere. Årshjulet er præget af de mange brudepar, der vælger byen som ramme for deres store dag og det er ikke usædvanligt at møde brudepar i flotteste skrud i gaderne. I Ærøskøbing finder man øens friskole, Ærø Friskole. Området omkring Ærøskøbing er fredet - og ligeså unikt som byen er det - og man glædes sammen med de mange turister, der lægger vejen forbi - bl.a. over den perlerække af strandhuse, der ligger på Vesterstrand. Tvillingefærgerne MF Marstal og MF Ærøskøbing sejler næsten timedrift til Svendborg.

ÆRØ
En ø kan bedst beskrives som et mikrokosmos, hvor man på trods af størrelsen, stadig kan finde 'alt' - fra sygehus til behandlere, fra skoler til folkeuniversitet, fra idrætshaller til aktivitetshuse, fra byggemarked til specialbutikker, fra grillen på havnen til gourmet-restauranter.
På Ærø har det kommunalt været en hjertesag, at øboernes livskvalitet er i top, f.eks. ved at forbinde hele øen med gratis bus med stort set timedrift - noget der som regel overrasker behageligt, når turister besøger øen. Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver by havde sit eget handelsliv, kulturliv, så vil man se, at det engang var normen, at 'alt' var indenfor rækkevidde. Sådan er ø-livet stadig i dag - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.
Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.