Præstevænget 8, 5985 Søby Ærø

VILLA / FRITIDSHUS MED DEJLIG HAVE

Denne rødstensvilla ligger i rolige omgivelser på en stille vej nær hjertet af havnebyen Søby.
Ejendommen har egen indkørsel og er omgivet af en skøn og dyb have med tilhørende udhus og garage.

Beliggenheden er særdeles praktisk og central med kun få hundrede meter til byens faciliteter, herunder bageren, havnen, lystbådehavnen med spisemuligheder, legeplads og badestrand.

Der er ligeledes let adgang til færgeforbindelser til Als og Fyn samt adgang til den smukke natur ved Vitsø Nor, der blot ligger få hundrede meter fra ejendommen.
Ydermere ligger Skjoldnæs med en af Nordeuropas mest smukkeste golfbaner kun cirka 5 km væk, hvilket gør det ideelt for golfentusiaster.

Ejendommen egner sig perfekt til både helårs- og fritidsbolig, så du kan nyde alle disse herligheder inden for kort afstand.

Indeholder: Via gårdspladsen er der indgang til entré med trappeopgang til førstesal samt nedgang til tør kælder. Fra Entré / baggang er der ligeledes indgang til det pæne køkken med rigelig skabsplads og plads til en lille spisekrog.
Stueplan omfatter desuden en lys og rummelig stue samt et godt badeværelse med bruseniche.

På førstesalen er indrettet et soveværelse, ellers er den uudnyttet. Så her er yderligere plads, som kan udnyttes til at etablere flere værelser efter behov.

Ejendommen inkluderer en skøn og dyb have med mange buske og smukke træer. Derudover er der en praktisk garage med rigelig plads til opbevaring og værksted.

En villa med potentiale og muligheder.

Der er varmepumpe (luft/vand) og vand fra Søby vandværk.

Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk


OM SØBY:
Søby ligger i den nordlige ende af Ærø, og har færgeforbindelse til Als og til Faaborg/Fyn.
Søby har bl.a. supermarked, bager og godt spisested.
Naturen er nær. Vitsø med dæmningen ved Østersøen, Golfbanen næsten som "nabo". Havnen med aktivitet fra fiskebåde og lystsejlere. Stranden ligger lige ved siden af lystbådhavnen.
Så det hele er i meget nær afstand.

ÆRØ
En ø kan bedst beskrives som et mikrokosmos, hvor man på trods af størrelsen, stadig kan finde 'alt' - fra sygehus til behandlere, fra skoler til folkeuniversitet, fra idrætshaller til aktivitetshuse, fra byggemarked til specialbutikker, fra grillen på havnen til gourmet-restauranter.
På Ærø har det kommunalt været en hjertesag, at øboernes livskvalitet er i top, f.eks. ved at forbinde hele øen med gratis bus med stort set timedrift - noget der som regel overrasker behageligt, når turister besøger øen.
Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver by havde sit eget handelsliv, kulturliv, så vil man se, at det engang var normen, at 'alt' var indenfor rækkevidde. Sådan er ø-livet stadig i dag - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.
Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.