Strandbyvejen 6, Ommel, 5960 Marstal

BYHUS I OMMEL MED MULIGHEDER

Her finder I et hyggeligt byhus, beliggende i den idylliske landsby Ommel, ca. 4km nordvest for den livlige Skipperby Marstal.
Landsbyen er kendt for sit lokale miljø og den betagende natur, der omgiver den.

Ejendommen har en fremragende og attraktiv beliggenhed, blot få hundrede meter fra Strandbyen med en charmerende jollehavn og en indbydende badestrand.
Denne bolig, der er opført i 1928 tilbyder gode rammer, men har også brug for en kærlig hånd. Dette giver dig en unik mulighed for at præge boligen efter dine egne ønsker og behov
Kan anvendes som helårs- og fritidshus.

Ejendommen indeholder:
Entré, stue, spisesstue og to værelser. Køkken med indgang til lille kammer/ viktualierum, hvorfra der en nedgang til kælder.
Via køkken er der adgang til baghus med badeværelse og udgang til haven, hvor du har en terrasse, et lille græsareal og skur.
Bagerst i haven skal man fornemme idyllen og markerne vandet mod Strandbyen og Halmø. .
Den uudnyttede førstesal giver dig mulighed for at skabe en ny indretning, hvor du kan åbne op og få en flot udsigt over markerne og havet ved Strandbyen.

Ejendommen må betragtes som et spændende håndværker-tilbud, der byder på nogle gode rammer - hvor du kan sætte dit personlige præg og skabe dit eget hjem.
En ejendom med stort potentiale.

Der er tilsluttet oliefyr og vand fra Ærø forsyning.

Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk


OM OMMEL:
Denne ejendom ligger i Ommel By, som er en lille landsby i naturskønt område. Allerede når du kører ud af Marstal By mod Ommel - vil du nyde den flotte udsigt ud over øhavet - med "Fynsland" i baggrunden.
Desværre bliver denne udsigtsfornøjelse meget kort - for du er hurtigt i Ommel (kun 3 km), hvor ejendommen ligger. Forsætter du videre forbi Ommel - fortsætter også naturoplevelserne - mod Ommelshoved, som er turen værd. 2 havne - henholdsvis "Kleven Havn" og "Strandbyens Havn" ligger bare få hundrede meter derfra.

ÆRØ
En ø kan bedst beskrives som et mikrokosmos, hvor man på trods af størrelsen, stadig kan finde 'alt' - fra sygehus til behandlere, fra skoler til folkeuniversitet, fra idrætshaller til aktivitetshuse, fra byggemarked til specialbutikker, fra grillen på havnen til gourmet-restauranter.
På Ærø har det kommunalt været en hjertesag, at øboernes livskvalitet er i top, f.eks. ved at forbinde hele øen med gratis bus med stort set timedrift - noget der som regel overrasker behageligt, når turister besøger øen.
Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver by havde sit eget handelsliv, kulturliv, så vil man se, at det engang var normen, at 'alt' var indenfor rækkevidde.
Sådan er ø-livet stadig i dag - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.
Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.