Kirkevejen 54, Ommel, 5960 Marstal

1-PLANSVILLA MED FANTASTISK UDSIGT

Langs ved Kirkevejen i Ommel, står dette hyggelige parcelhus, som byder på en imponerende udsigt over både marker og vandet ved Kleven.

Beliggende i et fredeligt og idyllisk lokal samfund, er dette hjem perfekt til at nyde både roen og det nærliggende landsbymiljø, samt de to hyggelige jollehavne i Kleven og Strandbyen.

Med en størrelse på 106 kvadratmeter tilbyder boligen en god planløsning og en sydvendt have, der er ideel til at nyde solen og den smukke udsigt.
Der er også en rummelig garage med plads til parkering og et værksted.

Ejendommen egner sig perfekt til et par, en lille familie eller som fritidsbolig.

Indeholder:
Indvendigt byder huset på en fordelingsgang, der leder til et godt soveværelse samt to mindre værelser. Bemærk, at alle tre værelser har vinduer mod syd, så man nyde den smukke udsigt. Herudover er der et fint badeværelse med bruseniche, et bryggers med vaskefaciliteter og adgang til garagen, samt et ældre, men funktionelt køkken med spisekrog. Ligeledes er der en rummelig vinkelstue med en brændeovn fra 2016.

Stuen er indrettet med store vinduespartier og har udgang til en dejlig og solrig udestue, der giver dig mulighed for at forlænge sommersæsonen. Udestuen er desuden vedligeholdelsesfri og indleder til gode stunder - imens man kan nyde idyllen og den betagende udsigt over markerne og vandet.

Til praktisk anvendelse har huset en rummelig garage, der kan bruges til parkering eller som et værksted. En ekstra fordel er et tilstødende værelse/disponibelt rum, der giver ekstra fleksibilitet til hjemmet.

Selve haven er anlagt med et fint græsareal, samt små buske og træer - så den er derfor overskuelig og let at passe.

Samlet set finder I her en solid og velindrettet bolig med en god og attraktiv beliggenhed, hvor du samtidig også har muligheder for at sætte dit eget personlige præg.

Der er tilsluttet fjernvarme og vand fra Ærø vand / Ærø forsyning,

Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk


OM OMMEL:
Denne ejendom ligger i Ommel By, som er en lille landsby i naturskønt område. Allerede når du kører ud af Marstal By mod Ommel - vil du nyde den flotte udsigt ud over øhavet - med "Fynsland" i baggrunden. Desværre bliver denne udsigtsfornøjelse meget kort - for du er hurtigt i Ommel (kun 3 km), hvor ejendommen ligger. Forsætter du videre forbi Ommel - fortsætter også naturoplevelserne - mod Ommelshoved, som er turen værd. 2 havne - henholdsvis "Kleven Havn" og "Strandbyens Havn" ligger bare få hundrede meter derfra.

ÆRØ
En ø kan bedst beskrives som et mikrokosmos, hvor man på trods af størrelsen, stadig kan finde 'alt' - fra sygehus til behandlere, fra skoler til folkeuniversitet, fra idrætshaller til aktivitetshuse, fra byggemarked til specialbutikker, fra grillen på havnen til gourmet-restauranter.
På Ærø har det kommunalt været en hjertesag, at øboernes livskvalitet er i top, f.eks. ved at forbinde hele øen med gratis bus med stort set timedrift - noget der som regel overrasker behageligt, når turister besøger øen. Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver by havde sit eget handelsliv, kulturliv, så vil man se, at det engang var normen, at 'alt' var indenfor rækkevidde. Sådan er ø-livet stadig i dag - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.
Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.