Reberbanen 15, 5960 Marstal

HYGGELIGT BYHUS I MARSTAL

Ved Reberbanen i Marstal finder I dette hyggelige byhus fra 1902.
Reberbanen 15 nyder en god beliggenhed med kort afstand til byens pulserende centrum.
Du har blandt andet let adgang til gågaden, hvor hyggelige cafeer og butikker inviterer til afslappede dage og hyggelige aftener.
Lige rundt om hjørnet finder du idrætsanlægget ved MIF, der tilbyder udendørs fitness samt padel- og fodboldbaner. Skole, navigationsskole og børnehave er også inden for kort rækkevidde.
Ejendommen præsenterer sig i gadebilledet med en facade af gulmursten og store vindues partier.
Indvendig byder ejendommen på rummelig planløsning med gode muligheder.
Bagtil er der en pæn og sydvendt have med overdækket terrasse og lille redskabsskur.
Et ideelt hjem for den lille familie, parret eller enkeltpersoner - men er samtidig også godt egnet til studerende eller forældrekøb.

Indeholder:
Ved ankomsten mødes du af en lille entré, der fører ind i en rummelig stue med store vinduer, der åbner op mod gaden.
Fra stuen er der adgang til både soveværelse og køkkenet, der skaber en harmonisk forbindelse mellem de forskellige rum.
Via køkkenet er der en nedgang til en lille kælder og en udgang til baghuset.

Baghuset er indrettet med et flisebelagt badeværelse og en trappeopgang, der fører til førstesalen. Ligeledes er der udgang til haven.

Førstesalen trænger til en opfrisker. Her venter jer et repos, der giver adgang til to værelser. Fra det vestlige værelse er der en ekstra indgang til et mindre værelse/depot.
De faktiske forhold stemmer ikke helt overens med BBR. - Øbolig markedsfører alene de 24m2.
Den sydvendte have er et sandt fristed med et skur og en overdækket terrasse, hvilket giver mulighed for udendørs hygge og socialt samvær. Fra haven er der også en slippe, der fører om til gaden.

Et byhus med potentiale - tæt på alt.
Der er tilsluttet fjernvarme og vand fra Ærø forsyning.

Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk

OM MARSTAL:
Skipperbyen Marstal har det meste og det hele nærmest i gåafstand. Der er folkeskole, Navigationsskole og VUC. Indkøbsmuligheder som supermarked, trælast, sportstøj/udstyr, radio/tv forhandler, bank, tøjbutikker, isenkram, optik, brugskunst, salg af malerier af kendte Ærøboere og andre, bager, museum, flere spisesteder og hoteller og meget mere. Der er sportsaktiviteter for enhver smag og et eldorado for sejlere, vindsurfere og kajakroere.
Er man naturelsker skal man besøge Marstal....og hele Ærø.


ÆRØ
En ø kan bedst beskrives som et mikrokosmos, hvor man på trods af størrelsen, stadig kan finde 'alt' - fra sygehus til behandlere, fra skoler til folkeuniversitet, fra idrætshaller til aktivitetshuse, fra byggemarked til specialbutikker, fra grillen på havnen til gourmet-restauranter.
På Ærø har det kommunalt været en hjertesag, at øboernes livskvalitet er i top, f.eks. ved at forbinde hele øen med gratis bus med stort set timedrift - noget der som regel overrasker behageligt, når turister besøger øen.
Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver by havde sit eget handelsliv, kulturliv, så vil man se, at det engang var normen, at 'alt' var indenfor rækkevidde.
Sådan er ø-livet stadig i dag - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.
Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.