Kirkestræde 21, Marstal, 5960 Marstal

BYHUS / FERIEHUS I MARSTAL

Her finder du et hyggeligt byhus ved Marstals bymidte.

Ejendommen har en god beliggenhed med gågaden lige uden for døren. Så her har du både indkøb, cafeer og butikker blot få skridt fra døråbningen. Ligeledes er der kort gåafstand til både havn og strand.

Ejendommen byder på en nem planløsning, og har bagtil en flisbelagt gårdhave med et lille skur.

ET NEMT BYHUS / FRITIDSHUS

Indeholder:
Entré med adgang til stue, badeværelse og trappeopgang til førstesal. Stuen er lys og hyggelig indrettet med lyse vinduer og åben forbindelse til køkken. Via køkkenet er der udgang til den hyggelige gårdhave.

Førstesalen byder på et rummelig repos, som nemt kan indrettes som kontor. Herfra er der indgang til 2 værelser.

Gårdhaven er solrig og anlagt med fliser - og derved meget nem at holde. Her er der et lille skur med elektricitet og plads til evt. fryser og tørretumbler. Velegnet både som helårs- og fritidsbolig.

Der er tilsluttet fjernvarme og vand fra Ærø vand.

Energimærke, tilstandsrapport og el-installationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk

OM MARSTAL:
Skipperbyen Marstal har det meste og det hele nærmest i gåafstand. Der er folkeskole, Navigationsskole og VUC. Indkøbsmuligheder som supermarked, trælast, sportstøj/udstyr, radio/tv forhandler, bank, tøjbutikker, isenkram, optik, brugskunst, salg af malerier af kendte Ærøboere og andre, bager, museum, flere spisesteder og hoteller og meget mere. Der er sportsaktiviteter for enhver smag og et eldorado for sejlere, vindsurfere og kajakroere. Er man naturelsker skal man besøge Marstal....og hele Ærø.

ÆRØ
En ø kan bedst beskrives som et mikrokosmos, hvor man på trods af størrelsen, stadig kan finde 'alt' - fra sygehus til behandlere, fra skoler til folkeuniversitet, fra idrætshaller til aktivitetshuse, fra byggemarked til specialbutikker, fra grillen på havnen til gourmet-restauranter.
På Ærø har det kommunalt været en hjertesag, at øboernes livskvalitet er i top, f.eks. ved at forbinde hele øen med gratis bus med stort set timedrift - noget der som regel overrasker behageligt, når turister besøger øen. Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver by havde sit eget handelsliv, kulturliv, så vil man se, at det engang var normen, at 'alt' var indenfor rækkevidde. Sådan er ø-livet stadig i dag - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.
Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.