Haven 6, 5985 Søby Ærø

HYGGELIG VILLA NÆR FLOT NATUR

Her finder I en hyggelig villa beliggende i den rolige landsby Haven, cirka 3 km nord for den idylliske havneby, Søby på Ærø.
Denne ejendom har en fantastisk beliggenhed tæt på naturen og havet.

Når du ankommer til Haven, oplever du straks den afslappende atmosfære. Ejendommen ligger kun omkring 300 meter fra Ærøs nordvendte kyststrækning kaldet Næbbet.
Dette område er en biotop med en rig fauna og flora, hvor sjældne fugle og planter trives i harmoni med naturen. Herudover er dette område også kendt for dets gode fiskefaciliteter, med mulighed for at fange laks, ørreder og hornfisk.

En kort gåtur på cirka 500 meter bringer dig til Skoldnæs Fyr, en af Danmarks smukkeste fyrtårne, der om natten stadig sender sine karakteristiske blink ud over havet.
Fra toppen af fyret, når vejret tillader det, kan du desuden nyde en fantastisk udsigt over Østersøen, Lillebælt og Det Sydfynske Øhav.
Desuden er der omkring fyret en smukt anlagt seaside golfbane, der tilbyder en unik golfoplevelse.

Villaen selv byder på en god planløsning, og er en hyggelig og velplejet ejendom, der præsenterer sig flot både indvendigt og udvendigt.
Boligen er beliggende på en skøn hjørnegrund med egen indkørsel og en charmerende have med to terrasse.

Anvendeligt både som helårs- og fritidshus.

Inderholder:
I stueplan finder du en lille entré, der fører til dig videre indtil en lys og rummelig stue, der også fungerer som spisestue. Herudover er der et lyst og pænt køkken.
To komfortable soveværelser, et flot badeværelse med en muret bruseniche og vaskesøjle, samt en lille bryggers og bagudgang til haven og terrassen.

På første sal venter jer en rummelig opholdsstue med loft til kip, samt en hems og et ekstra værelse, der tilføjer en ekstra soveplads eller opbevaringsmuligheder.

Udenfor er ejendommen omgivet af en flot anlagt have, der tilbyder ejendommen to terrasser, der giver dig mulighed for at vælge mellem flere hyggelige steder at nyde solen og naturen.

Alt i alt finder I her en dejlig villa, der tilbyder en perfekt balance mellem komfortabelt bolig- og ferieliv, med nærhed til den betagende natur og kystlinje på Ærø.

Der er vand fra egen brønd og elvarme, samt luft til luftvarmepumpe.

Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk

SØBY OG OPLAND
Søby er med sine næsten 500 indbyggere måske Ærøs mindste by - men den ligger i absolut det rummeligste og mest varierende område på Ærø og har nok det allerstørste udviklingspotentiale hvad angår turisme-projekter.

Samtidig huser Søby øens største og mest innovative arbejdsplads, Søby Værft, der både fungerer som reparationsværft og som laver nybygninger.

I Søby er der færge til Fynshav og Faaborg. Vest for Søby ligger den lille landsby, Haven, samt øens golfbane, der har seaside view til tre sider og regnes for en af Europas bedst beliggende.
Syd for Søby ligger naturområdet Vitsø. Mod øst finder du øens kunsthøjskole, der har nationalt ry for at være adgangs fremmende til landets akademiske uddannelser.

Lidt længere og du finder øens lille 'slot', herregården Søbygaard, med egen voldgrav og vindebro, centrum for kulturelle arrangementer og familie-aktiviteter for både øboerne selv, såvel som for turister og lejrskoler.

Øvrige landsbyer tæt på Søby er Leby, der bl.a. huser øens populære private børnehave, og Skovby, Ærøs måske mest idylliske landsby.

ÆRØ
En ø kan bedst beskrives som et mikrokosmos, hvor man på trods af størrelsen, stadig kan finde 'alt' - fra sygehus til behandlere, fra skoler til folkeuniversitet, fra idrætshaller til aktivitetshuse, fra byggemarked til specialbutikker, fra grillen på havnen til gourmet-restauranter.
På Ærø har det kommunalt været en hjertesag, at øboernes livskvalitet er i top, f.eks. ved at forbinde hele øen med gratis bus med stort set timedrift - noget der som regel overrasker behageligt, når turister besøger øen. Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver by havde sit eget handelsliv, kulturliv, så vil man se, at det engang var normen, at 'alt' var indenfor rækkevidde. Sådan er ø-livet stadig i dag - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.
Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.