Pilevænget 5A, 5960 Marstal

RØDSTENSVILLA MED HAVKIG

Velkommen til Pilevænget 5a, en hyggelig villa med en enestående beliggenhed og udsigt over havet.
Dette hus er det perfekte valg for dem, der ønsker at bo tæt på stranden, indkøbsmuligheder, skole og Marstals bymidte.

Beliggenheden er rigtig god, da ejendommen ligger på en fin hjørnegrund og er kun ca. 50 meter fra vandkanten. Her er der adgang til en badebro og en ophaler plads til båd - samt "Muddes bænk", som er en charmerende siddeplads, hvor du kan slappe af og beundre udsigten over ø-havet.

Selve boligen byder på en god planløsning fordelt over 118 kvadratmeter bolig, med bl.a. et fint køkken, stue med brændeovn.

Ligeledes er der en fuldt udnyttet kælder på 65m2, med gode disponible rum og badeværelse.

Denne ejendom kan anvendes til både helårsbeboelse og som fritidshus, og den tilbyder en unik mulighed for at leve tæt på havet og samtidig have nem adgang til byens faciliteter.

Indeholder:
Entré med adgang til badeværelse. Lyst og pænt køkken med udgang til terrasse. Rummelig og hyggelig stue med en brændeovn, der skaber en varm og indbydende atmosfære. Endvidere er der fra entré trappeopgang til førstesal og nedgang til kælderen.

Førstesalen er fuldt udnyttet og byder på et lille repos med indgang til 3 gode værelser og med havkig.

Ejendommen rummer også en kælder med gode flere disponible rum, et bryggers med vaskefaciliteter, der giver mulighed for alsidig anvendelse og opbevaringsplads. Et ekstra badeværelse i kælderen øger beboelseskomforten og gør denne ejendom endnu mere praktisk.

Der er fra kælder også udvendig opgang til ugeneret og lukket have. Haven har en fin størrelse og er derfor nem at holde. Hertil er også egen indkørsel med carport. En fin villa nær alt.

Der er tilsluttet fjernvarme og vand fra Ærø vand.
Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk


OM MARSTAL:
Skipperbyen Marstal har det meste og det hele nærmest i gåafstand. Der er folkeskole, Navigationsskole og VUC. Indkøbsmuligheder som supermarked, trælast, sportstøj/udstyr, radio/tv forhandler, bank, tøjbutikker, isenkram, optik, brugskunst, salg af malerier af kendte Ærøboere og andre, bager, museum, flere spisesteder og hoteller og meget mere. Der er sportsaktiviteter for enhver smag og et eldorado for sejlere, vindsurfere og kajakroere. Er man naturelsker skal man besøge Marstal....og hele Ærø.


ÆRØ
En ø kan bedst beskrives som et mikrokosmos, hvor man på trods af størrelsen, stadig kan finde 'alt' - fra sygehus til behandlere, fra skoler til folkeuniversitet, fra idrætshaller til aktivitetshuse, fra byggemarked til specialbutikker, fra grillen på havnen til gourmet-restauranter.
På Ærø har det kommunalt været en hjertesag, at øboernes livskvalitet er i top, f.eks. ved at forbinde hele øen med gratis bus med stort set timedrift - noget der som regel overrasker behageligt, når turister besøger øen. Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver by havde sit eget handelsliv, kulturliv, så vil man se, at det engang var normen, at 'alt' var indenfor rækkevidde. Sådan er ø-livet stadig i dag - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.
Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.