Barkvej 22, 5960 Marstal

SKØN FAMILIEVILLA I MARSTAL

Drømmer du om en lys og rummelig villa i et familievenligt område?
Så er Barkvej 22 lige stedet for dig! Denne charmerende ejendom, opført i 1966, byder på komfortabelt og moderne boligliv med en god planløsning og masser af plads til hele familien.

Ejendommens beliggenhed er perfekt for familier, der ønsker kort afstand til skole, børnehave, idrætshal og Marstal Idrætsforening, hvor der er rig mulighed for sport og samvær.
Indkøb, gågade, havn og den skønne strand ved Eriks hale, er alle inden for rækkevidde, hvilket giver en skøn kombination af faciliteter og natur.

Indeholder:
Med en størrelse på 172 m2 er der rigeligt med plads til at udfolde sig. Husets praktiske planløsning inkluderer desuden en rummelig fordelingsgang samt ikke ét, men to pæne badeværelser.
Begge badeværelser er blevet renoveret i henholdsvis 2006 og 2013 og er udstyret med brusenicher. Et bryggers fra 2022 fra Kvik, tilføjer ekstra bekvemmelighed til hverdagen.

Den velindrettede bolig inkluderer også et dejligt køkken/alrum, hvor store lyse vinduer lader sollyset strømme ind. Det stilfulde Kvik-køkken fra omkring 2007 udgør hjertet af hjemmet og er perfekt til både madlavning og samvær.
Der er desuden gulvvarme i køkken/alrum, stue, begge badeværelser, bryggers og gangen. Derudover er der implementeret et ventilationsanlæg med varmegenvinding af mærket Genvex i 2021, der bidrager til god ventilation og et sundt indeklima

Ejendommen har ligeledes hele tre gode soveværelser. Ud over soveværelserne finder du en ekstra opholdsstue/kontor samt et disponibelt rum, der kan tilpasses efter behov - perfekt som hobbyrum eller ekstra opbevaringsplads.

Udenfor præsenterer ejendommen sig med en smuk, velanlagt have designet af en professionel havearkitekt. En rummelig flisebelagt terrasse, tilgængelig fra stuen, inviterer til hyggelige stunder under åben himmel.
Der er også tænkt på praktisk opbevaring med to udhuse, der giver plads til haveredskaber, cykler og meget mere.

Barkvej 22 er ikke bare en bolig - det er et hjem, der tilbyder moderne komfort og bekvemmeligheder i en skøn, familievenlig atmosfære. Tøv ikke med at kontakte os for en fremvisning, og oplev selv alt, hvad denne fantastiske ejendom har at byde på!

Der er tilsluttet fjernvarme og vand fra Ærø forsyning.

Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk


OM MARSTAL:
Skipperbyen Marstal har det meste og det hele nærmest i gåafstand. Der er folkeskole, Navigationsskole og VUC. Indkøbsmuligheder som supermarked, trælast, sportstøj/udstyr, radio/tv forhandler, bank, tøjbutikker, isenkram, optik, brugskunst, salg af malerier af kendte Ærøboere og andre, bager, museum, flere spisesteder og hoteller og meget mere. Der er sportsaktiviteter for enhver smag og et eldorado for sejlere, vindsurfere og kajakroere. Er man naturelsker skal man besøge Marstal....og hele Ærø.

ÆRØ
En ø kan bedst beskrives som et mikrokosmos, hvor man på trods af størrelsen, stadig kan finde 'alt' - fra sygehus til behandlere, fra skoler til folkeuniversitet, fra idrætshaller til aktivitetshuse, fra byggemarked til specialbutikker, fra grillen på havnen til gourmet-restauranter.
På Ærø har det kommunalt været en hjertesag, at øboernes livskvalitet er i top, f.eks. ved at forbinde hele øen med gratis bus med stort set timedrift - noget der som regel overrasker behageligt, når turister besøger øen. Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver by havde sit eget handelsliv, kulturliv, så vil man se, at det engang var normen, at 'alt' var indenfor rækkevidde. Sådan er ø-livet stadig i dag - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.
Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.