Arnekrogen 3, 5960 Marstal

NEMT LILLE HUS "ET STENKAST FRA VANDET"

Her er det oplagte hus til dig, der vil bo i rolige omgivelser, tæt på vandet, stranden, indkøb, skole og Marstals bymidte.

Huset ligger godt på hyggeligt vænge og rundt hjørnet ligger stranden - hvor der også er badebro, ophaler plads til båd, og "Muddes bænk" - hvor man kan sidde og nyde udsigten til ø-havet.

Ejendommen har sydvendt terrasse, lille udhus, græsplæne - samt flisebelagt lille P-plads ved indkørsel.

Et nemt lille hus - til den lille familie eller og kan også anvendes som fritidsbolig

Indeholder:

Entré/fordelingsgang til godt soveværelse med skabsplads, 2 værelser, flisebelagt badeværelse samt sydvendt stue, hvor der mangler at blive lagt tæppe eller trægulv.
Fra stuen er der indgang til ældre og renoverings klart køkken. Fra køkken er der udgang til bryggers med bagudgang.

Der er tilsluttet fjernvarme og vand fra Ærø vand.

Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk

OM MARSTAL:
Skipperbyen Marstal har det meste og det hele nærmest i gåafstand. Der er folkeskole, Navigationsskole og VUC.
Indkøbsmuligheder som supermarked, trælast, sportstøj/udstyr, radio/tv forhandler, bank, tøjbutikker, isenkram, optik, brugskunst, salg af malerier af kendte Ærøboere og andre, bager, museum, flere spisesteder og hoteller og meget mere.
Der er sportsaktiviteter for enhver smag og et eldorado for sejlere, vindsurfere og kajakroere.
Er man naturelsker skal man besøge Marstal....og hele Ærø.


ÆRØ
En ø kan bedst beskrives som et mikrokosmos, hvor man på trods af størrelsen, stadig kan finde 'alt' - fra sygehus til behandlere, fra skoler til folkeuniversitet, fra idrætshaller til aktivitetshuse, fra byggemarked til specialbutikker, fra grillen på havnen til gourmet-restauranter.
På Ærø har det kommunalt været en hjertesag, at øboernes livskvalitet er i top, f.eks. ved at forbinde hele øen med gratis bus med stort set timedrift - noget der som regel overrasker behageligt, når turister besøger øen.
Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver by havde sit eget handelsliv, kulturliv, så vil man se, at det engang var normen, at 'alt' var indenfor rækkevidde. Sådan er ø-livet stadig i dag - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.
Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.