Albertslykke 2, 5985 Søby Ærø

HÅNDVÆRKER TILBUD - NÆR SKØN NATUR

Her finder I spændende villa, der er beliggende ca. 3 km fra havnebyen Søby, hvor du finder færgeforbindelser til Fyn og Als.
Her er også alle de nødvendige faciliteter som bager, dagligvarebutik og en dejlig badestrand, der indbyder til afslappende dage ved havet. Ejendommen er ligeledes centralt placeret med nem adgang til offentlig transport, da der er en busforbindelse lige uden for døren.
Det bedste af det hele, er, at busserne til resten af øen er gratis, hvilket gør det let at udforske Ærø.
Naturelskere vil sætte pris på den korte afstand til voldene og Søbygaard samt Vitsø Nor, hvor man kan opleve Ærøs rige historie og nyde de smukke naturoplevelser. Selve boligen byder på en rummelig indretning fordelt over mange gode kvadratmeter. Samtidig trænger den også både ind- og udvendigt til en "kærlig hånd" - men kan for den rette blive en fin lille bolig, som også kan anvendes som fritidsbolig.

En ejendom med muligheder!


Indeholder:
I stueplan finder du en entré, der fører til førstesalen, samt indgang til stue og et værelse. Køkkenet er af ældre dato, og der er et badeværelse samt en bagudgang til fyrrummet.

På første sal venter et repos og tre værelser, der kan indrettes efter dine ønsker og behov. Til ejendommen hører også en god og dyb have samt en garage.

Ejendommen har masser af potentiale, men den fremstår i øjeblikket en smule træt og trænger på flere områder til en opfriskning. Dette er en oplagt mulighed for håndværkere eller dem, der ønsker at sætte deres personlige præg på deres hjem.

Der er tilsluttet Oliefyr og fælles brønd med nabo i nr. 4

Energimærke kan bestilles på kontakt@obolig.dk

OM SØBY:
Søby ligger i den nordlige ende af Ærø, og har færgeforbindelse til Als og til Faaborg/Fyn.
Søby har bl.a. supermarked, bager og godt spisested. Naturen er nær. Vitsø med dæmningen ved Østersøen, Golfbanen næsten som "nabo". Havnen med aktivitet fra fiskebåde og lystsejlere. Stranden ligger lige ved siden af lystbådhavnen. Så det hele er i meget nær afstand.


ÆRØ
En ø kan bedst beskrives som et mikrokosmos, hvor man på trods af størrelsen, stadig kan finde 'alt' - fra sygehus til behandlere, fra skoler til folkeuniversitet, fra idrætshaller til aktivitetshuse, fra byggemarked til specialbutikker, fra grillen på havnen til gourmet-restauranter.
På Ærø har det kommunalt været en hjertesag, at øboernes livskvalitet er i top, f.eks. ved at forbinde hele øen med gratis bus med stort set timedrift - noget der som regel overrasker behageligt, når turister besøger øen. Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver by havde sit eget handelsliv, kulturliv, så vil man se, at det engang var normen, at 'alt' var indenfor rækkevidde. Sådan er ø-livet stadig i dag - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.
Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.