Toftevænget 3, 5960 Marstal

PRÆSENTABEL OG SPÆNDENDE VILLA

Godt beliggende i et lukket vænge i eftertragtet parcelhus kvarter, nær vandet, skole, indkøb og alle de mange herligheder Marstal byder på.

Ejendommen er opført i 1969 - godt og solidt bygget i gulmursten. Boligen er desuden rummelig indrettet med en god planløsning og store vinduer overalt.
Herudover byder den på nogle spændende rum. Blandt andet kan nævnes saunaen samt det gode hobbyrum i kælderen med højt til loftet.

Alt i alt - Finder I her et godt og velindrettet parcelhus til familien.

Bestil allerede nu en fremvisning af denne hyggelige bolig

Indeholder:
Lille entre med adgang til HTH køkken fra omkring 2004, som er indrettet med spisekrog og listelofter. Via køkkenet er der endvidere adgang til en rummelig og lys stue med udgang til terrassen. Tre gode værelser med skabsplads. Gæstetoilet med bruser, samt bryggers med nedgang til kælder. Via det store soveværelse føres du ud til det store badeværelset i klinker, hvor der indbygget sauna.

Fra bryggers er der en god trappe nedgang til den fine kælder. Kælderen byder på 40 gode m2, og er desuden indrettet med en god lofthøjde, vaskesøjle, samt viktualierum og stort hobby rum. Så her at masser af plads og muligheder.

Rundt om boligen får I desuden en dejlig, solrig have med mange flotte blomster og beder. Herudover er der fin indkørsel med carport, hvor man kan parkere bilen. Hertil er det indbygget redskabsrum.

Et godt familiehus i et roligt kvarter - som bør opleves.

Der er tilsluttet fjernvarme og vand fra Ærø forsyning.

OM MARSTAL:
Skipperbyen Marstal har det meste og det hele nærmest i gåafstand. Der er folkeskole, Navigationsskole og VUC. Indkøbsmuligheder som supermarked, trælast, sportstøj/udstyr, radio/tv forhandler, bank, tøjbutikker, isenkram, optik, brugskunst, salg af malerier af kendte Ærøboere og andre, bager, museum, flere spisesteder og hoteller og meget mere. Der er sportsaktiviteter for enhver smag og et eldorado for sejlere, vindsurfere og kajakroere. Er man naturelsker skal man besøge Marstal....og hele Ærø.

ÆRØ
En ø kan bedst beskrives som et mikrokosmos, hvor man på trods af størrelsen, stadig kan finde 'alt' - fra sygehus til behandlere, fra skoler til folkeuniversitet, fra idrætshaller til aktivitetshuse, fra byggemarked til specialbutikker, fra grillen på havnen til gourmet-restauranter.
På Ærø har det kommunalt været en hjertesag, at øboernes livskvalitet er i top, f.eks. ved at forbinde hele øen med gratis bus med stort set timedrift - noget der som regel overrasker behageligt, når turister besøger øen. Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver by havde sit eget handelsliv, kulturliv, så vil man se, at det engang var normen, at 'alt' var indenfor rækkevidde. Sådan er ø-livet stadig i dag - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.
Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.