Havnegade 2, 5960 Marstal

BYHUS I MARSTAL - VED HAVNEN

Vi befinder os i Havnegade - i et af Marstals mest populære områder, som er omgivet af det maritime miljø.
Her finder du denne lille rødstensvilla med 69m2 bolig, ugenert gårdhave og udsigt mod Langeland fra 1.sal.
Ejendommen er beliggende tæt på Marstals bymidte, hvor du finder alle nødvendige faciliteter, såsom indkøbsmuligheder, restauranter, skole og kulturelle seværdigheder.
Byhuset ligger endvidere kun 150m fra Ærø Xpressen (færge fra Langeland).

En lille gåtur herfra, finder du den livlige lystbådehavn med legeplads til børnene, og den populære badestrand ved Eriks hale med badebro, samt de smukke, farverige strandhuse.

Velegnet til både helårs- og fritidsbolig.

Indeholder:
Fra gaden er der indgang til lille entré med adgang til lys stue.
Herfra er der adgang til "Nybo" køkken fra 2008 med god spisekrog og gulvbelægning fra 2012.
Via køkken er der adgang til mindre brygges, hvor der i 2022 blev installeret vaske-/tørremaskine samt opvaskemaskine med bordplade, og videre herfra er der adgang til husets flisebelagte badeværelse med dusch.
Fra køkkenet er der endvidere trappeopgang til førstesal, der byder på 2 værelser - begge med flot udsigt over vandet mod Langeland.
Bagtil er der en lille ugeneret baggård, med plads til havemøbler og hvor man kan sidde og slappe af i ro og mag.

Huset byder foruden på et godt kælderrum, med adgang fra baggården, hvor der er god plads til opbevaring af forskellige ting.

Et hyggelig byhus med den perfekte placering og nærhed til havet i Marstal.


Der er tilsluttet fjernvarme og vand fra Ærø Forsyning.


OM MARSTAL
Den største by på Ærø er Marstal, som ofte kaldes Skipperbyen. Marstals historie oser af saltvand og tjære.
Gadenettet er præget af, at havnen altid har spillet en stor rolle. De karakteristiske småsmøger, de såkaldte 'snorrer', er vidner derpå.
Langs havnen finder man et charmerende miljø med coastere, joller og en stor lystbådehavn. Havnemolen med den gamle kalkovn giver læ for østenvinden, bygget til formålet af skippere og bønder.
I Marstal har et af Danmarks bedste Søfartsmuseer sit hjem. Her ligger øens folkeskole, Marstal Skole, samt Marstal Navigationsskole og VUC. Og her er et rigt handelsliv og øens største handelsgade. Byens mange gæster og indbyggere - over 2.200 styks - nyder omgivelserne; ikke mindst Eriks Hale, hvor de små, ikoniske badehuse står og spejler sig i Det Lille Hav, mens bølgerne slår ind fra Østersøen på den anden side.


ÆRØ
En ø kan bedst beskrives som et mikrokosmos, hvor man på trods af størrelsen, stadig kan finde 'alt' - fra sygehus til behandlere, fra skoler til folkeuniversitet, fra idrætshaller til aktivitetshuse, fra byggemarked til specialbutikker, fra grillen på havnen til gourmet-restauranter.
På Ærø har det kommunalt været en hjertesag, at øboernes livskvalitet er i top, f.eks. ved at forbinde hele øen med gratis bus med stort set timedrift - noget der som regel overrasker behageligt, når turister besøger øen.
Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver by havde sit eget handelsliv, kulturliv, så vil man se, at det engang var normen, at 'alt' var indenfor rækkevidde.
Sådan er ø-livet stadig i dag - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.
Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.