Prinsensgade 7, 5960 Marstal

MARSTALS ÆLDSTE VÆRTSHUS "TOLDBODEN"

Drømmer du om at blive værtshusejer og eje dit helt eget værtshus ? - Så se HER

Vi befinder os på værtshuset Toldbodhus, eller "Toldboden", som det vist er kendt i folkemunde. Man får her 149 kvadratmeter i stueplan, som indeholder køkken, krostue, restauration, samt 71 m2 loft - med udgang til altan, hvor der er flot udsigt til vandet mod Langeland. Evt. kan man indrette 1 salen til bolig - og dermed få denne flotte udsigt. Indretning med bolig kræver godkendelse ved Ærø Kommune og bygningsreglement skal opfyldes.

Ejendommen ligger nær lystbådehavnen, i den gamle bydel og emmer af historie, og har indtil nu været anvendt til værtshus.

En spændende og historisk ejendom med potentiale og muligheder! Bør ses!


Der vil ikke blive udarbejdet tilstandsrapport - og det anbefales derfor at rådføre sig med egen håndværker / byggesagkyndig.
Ejendommen trænger til renovering - specielt facade og tag i husets vestlige del.

OM MARSTAL:
Skipperbyen Marstal har det meste og det hele nærmest i gåafstand. Der er folkeskole, Navigationsskole og VUC. Indkøbsmuligheder som supermarked, trælast, sportstøj/udstyr, radio/tv forhandler, bank, tøjbutikker, isenkram, optik, brugskunst, salg af malerier af kendte Ærøboere og andre, bager, museum, flere spisesteder og hoteller og meget mere. Der er sportsaktiviteter for enhver smag og et eldorado for sejlere, vindsurfere og kajakroere. Er man naturelsker skal man besøge Marstal....og hele Ærø.

ÆRØ
En ø kan bedst beskrives som et mikrokosmos, hvor man på trods af størrelsen, stadig kan finde 'alt' - fra sygehus til behandlere, fra skoler til folkeuniversitet, fra idrætshaller til aktivitetshuse, fra byggemarked til specialbutikker, fra grillen på havnen til gourmet-restauranter.
På Ærø har det kommunalt været en hjertesag, at øboernes livskvalitet er i top, f.eks. ved at forbinde hele øen med gratis bus med stort set timedrift - noget der som regel overrasker behageligt, når turister besøger øen. Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver by havde sit eget handelsliv, kulturliv, så vil man se, at det engang var normen, at 'alt' var indenfor rækkevidde. Sådan er ø-livet stadig i dag - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.
Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.