Ramshalen 7, 5970 Ærøskøbing

FRITIDSHUS / HELÅRSHUS I LANDLIGE OMGIVELSER

På midten af Ærø i den lille landsby "Tranderup" - ligger Ramhalen 7

For enden af vejen er der markvej til stranden / vandet "Vittenslænge" ved Østersøen. Der er ligeledes få km til stranden ved "Borgnæs" med bådophaler plads, samt få hunderede meter til den lokale
købmand "Vikingen", hvor der er også er offentlig transport i form af gratis busser til resten af øen.

Ejendommen er en pæn villa, der trænger til blandt andet vinduer og indvendigt til en "opfrisker".

Der er i stueplan entré, spisekøkken, vinkelstue, bryggers og bad samt 3 værelser på 1. sal. Desuden er der diverse udhuse.

Ejendommen kan også anvendes som fritidsbolig

Ejendommen er tilsluttet offentlig spildevandsrensning (septiktank er slettet), vand fra Ærøskøbing vandværk og opvarmes med el.

Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk

ÆRØSKØBING
Den næststørste by på Ærø er Ærøskøbing, som i folkemunde kaldes 'Eventyrbyen'.
Ærøskøbing er måske Danmarks smukkeste by, med de farverige, charmerende og velholdte huse i bymidten. Og selv om Ærøskøbings historie er helt unik, så er byen ikke en museums-by. Nej, livet leves bag de smukke facader, de brolagte gader er fyldt med leben og der er et langt større udvalg af caféer, restauranter og spændende butikker, end man kunne forvente af en by med ca. 900 indbyggere. Årshjulet er præget af de mange brudepar, der vælger byen som ramme for deres store dag og det er ikke usædvanligt at møde brudepar i flotteste skrud i gaderne. I Ærøskøbing finder man øens friskole, Ærø Friskole. Området omkring Ærøskøbing er fredet - og ligeså unikt som byen er det - og man glædes sammen med de mange turister, der lægger vejen forbi - bl.a. over den perlerække af strandhuse, der ligger på Vesterstrand. Tvillingefærgerne MF Marstal og MF Ærøskøbing sejler næsten timedrift til Svendborg.

ÆRØ
En ø kan bedst beskrives som et mikrokosmos, hvor man på trods af størrelsen, stadig kan finde 'alt' - fra sygehus til behandlere, fra skoler til folkeuniversitet, fra idrætshaller til aktivitetshuse, fra byggemarked til specialbutikker, fra grillen på havnen til gourmet-restauranter.
På Ærø har det kommunalt været en hjertesag, at øboernes livskvalitet er i top, f.eks. ved at forbinde hele øen med gratis bus med stort set timedrift - noget der som regel overrasker behageligt, når turister besøger øen. Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver by havde sit eget handelsliv, kulturliv, så vil man se, at det engang var normen, at 'alt' var indenfor rækkevidde. Sådan er ø-livet stadig i dag - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.
Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.