Hanses Ager 4, 5970 Ærøskøbing

SOMMERHUS MED UDSIGT TIL VANDET

Ønsker du et fristed med nem vedligeholdelse, beliggende i det populære sommerhusområde Borgnæs, så er ejendommen lige her og med kun ca 5 km til Ærøskøbing By. Der er ca 50 m til sandstrand, badebro og bådophalerplads.

Ejendommen har en funktionel planløsning og er rigtig flot vedligeholdt - senest i 2021 med trægulv, stort vinduesparti samt altan.

Indeholder alrum med køkken / stue med brændeovn og med trappe til 1. sal med lille stue med sovepladser, soveværelse og dejligt badeværelse. Desuden er der altan med flot udsigt til vandet.

Et godt sommerhusområde for både børn og voksne.


Huset er opvarmet med elvarme , suppleret med brændeovn og er tilsluttet vand fra Ærøskøbing vandværk. Vandafledning er via egen septiktank og fælles kloak/rensningsanlæg i ejerforeningen. Vandafledningsafgift betales direkte til grundejerforeningen. Vedligeholdelse af vandafledning betales af grundejerforeningen, dog undtaget egen matrikel.

Tilstandsrapport og elinstallationsrapport er udarbejdet og kan rekvireres på kontakt@obolig.dk

Der er mulighed for at være med i det lokale Brolaug, som står for badebroen i området.Lidt om Borgnæs:
Borgnæs er et af de få descideret sommerhusområder på Ærø, og er derfor et eftertraktet område. Området ligger helt tæt på vand og strand, og samtidig er der kun 5 km til den chamerende by Ærøskøbing, hvor der er handle muligheder, "byliv" samt færge til Svendborg. Området er ideelt til både børn og voksne, og det en god ide at medringe fiskestangen eller fiskenettet.

Lidt om Ærøskøbing:
Ærøskøbing også kaldet Eventyrbyen, fik i 2002 tildelt den fornemme pris "Europa Nostra" for be-va-ring af euro-pæisk kulturarv. Ærøskøbing er en af Danmarks vel nok bedst bevarede 1700-tals byer. Mange af byens huse er total-redede, og byen er som helhed underkastet en bevaringsplan, der angiver retningslinjer for byens udvikling, og hvad der kan byg-ges. Der er den gamle havn, lystbådehavn, og badestrand ved Vesterstrand med de farve-strålende små badehuse, som ligger kun få minutters gang fra byen og havnen. Ærøskøbing fremtræder med sine top-pede brosten, stokroser og små, velholdte huse med mange pudsige detaljer som en ren idyl. Man skal imid-lertid ikke glemme, at der bag byens idylliske facade findes en velfungerende by, med forretninger, spisesteder, hoteller, campingplads, tennisbaner, idrætsanlæg og friskole. Der er færgeforbindelse til Svendborg.

Lidt om Ærø:
Vi er på en ø, som har meget at byde på. Et velfungerende samfund i trygge rammer.
Vil du læse mere om Ærø og muligheder kan du klikke dig ind på www.aeroe.dk
Her kan du få vejledning omkring bosætning, jobmuligheder og meget mere.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.