Teglgade 32, 5960 Marstal

CHARMERENDE LILLE BYHUS / FRITIDSHUS I MARSTAL

På hjørnet af Teglgade og Bredgade, finder du dette lille, hyggelige byhus, godt og centralt beliggende i hjertet af Marstal - Dejlig tæt på det hele.

Bare med få skridt, har du indkøbs muligheder og gågaden foran dig, samt havnen med færgeforbindelse til Rudkøbing og gratis busforbindelse til resten af Ærø.

Huset er er med sine 85 kvm godt veldisponerede og fremstår særdeles charmerende. Desuden er der dejlig have med træterrasse og redskabshus.

Et sødt lille byhus som er velegnet som både helårs- og fritidsbolig.

Indeholder:
Via haven er der indgang til bagindgang med vaskesøjle. Herfra er der adgang til badeværelse med klinker og det lille hyggelige køkken. Fra køkkenet bevæger du dig videre ind i stuen med adgang til entré.
Herfra er der udgang til gaden samt indgang til mindre værelse mod vest og trappeopgang til førstesalen.

Førstesalen er desuden er indrettet med et lille repos og to værelser.
Der gøres opmærksom på at ejendommen er en smule lavloftet. I sær under bjælkerne og i døråbninger hvor der ca. 168cm - 170cm. Kontakt Øbolig for yderligere mål.

Til ejendommen får du også en skøn have med flot terrasse, og et godt redskabshus med overdækning og gyngestativ. Her får du nogle ekstra gode kvadratmeter som kan bruges til fx. opbevaring eller værksted mv.

Alt i alt en fin lille bolig nær alle Marstal herligheder - Bør ses!

Der er tilsluttet fjernvarme og vand fra Ærø vand.

Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk

OM MARSTAL
Den største by på Ærø er Marstal, som ofte kaldes Skipperbyen. Marstals historie oser af saltvand og tjære. Gadenettet er præget af, at havnen altid har spillet en stor rolle. De karakteristiske småsmøger, de såkaldte 'snorrer', er vidner derpå. Langs havnen finder man et charmerende miljø med coastere, joller og en stor lystbådehavn. Havnemolen med den gamle kalkovn giver læ for østenvinden, bygget til formålet af skippere og bønder. I Marstal har et af Danmarks bedste Søfartsmuseer sit hjem. Her ligger øens folkeskole, Marstal Skole, samt Marstal Navigationsskole og VUC. Og her er et rigt handelsliv og øens største handelsgade. Byens mange gæster og indbyggere - over 2.200 styks - nyder omgivelserne; ikke mindst Eriks Hale, hvor de små, ikoniske badehuse står og spejler sig i Det Lille Hav, mens bølgerne slår ind fra Østersøen på den anden side.

ÆRØ
En ø kan bedst beskrives som et mikrokosmos, hvor man på trods af størrelsen, stadig kan finde 'alt' - fra sygehus til behandlere, fra skoler til folkeuniversitet, fra idrætshaller til aktivitetshuse, fra byggemarked til specialbutikker, fra grillen på havnen til gourmet-restauranter.
På Ærø har det kommunalt været en hjertesag, at øboernes livskvalitet er i top, f.eks. ved at forbinde hele øen med gratis bus med stort set timedrift - noget der som regel overrasker behageligt, når turister besøger øen. Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver by havde sit eget handelsliv, kulturliv, så vil man se, at det engang var normen, at 'alt' var indenfor rækkevidde. Sådan er ø-livet stadig i dag - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.
Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.