Lebygyde 4, 5985 Søby Ærø

STRÅTÆGT IDYL PÅ STOR NATURGRUND

Ved Lebygyde 4 byder vi velkommen til denne stemningsfulde bolig - et bindingsværks hus - som dog på flere punkter trænger til en "kærlig hånd".

Ejendommen er beliggende i lille idyllisk landsby, godt beliggende på dejlig naturgrund med store flotte træer - og bemærk kun få hundrede meter til legeplads, børnehaven "Pippihuseet" og GRATIS bussen til Søby og Ærøskøbing. Der er få km til Søby By, med indkøb mm samt færge til Fyn og Als.

Ejendommen kan anvendes som både helårs- og fritidsbolig.


Indeholder:
Entré, køkken/alrum, stue, 3 værelser, badeværelse samt bryggers. Det hele i hyggelig stil - med skæve vægge, trægulv og synlige bjælker - dog trænger ejendommen til renovering.

Der er vand fra Søby Vandværk, el-varme og tilsluttet offentlig spildevandsrensning.

ÆRØ
En ø kan bedst beskrives som et mikrokosmos, hvor man på trods af størrelsen, stadig kan finde 'alt' - fra sygehus til behandlere, fra skoler til folkeuniversitet, fra idrætshaller til aktivitetshuse, fra byggemarked til specialbutikker, fra grillen på havnen til gourmet-restauranter.
På Ærø har det kommunalt været en hjertesag, at øboernes livskvalitet er i top, f.eks. ved at forbinde hele øen med gratis bus med stort set timedrift - noget der som regel overrasker behageligt, når turister besøger øen. Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver by havde sit eget handelsliv, kulturliv, så vil man se, at det engang var normen, at 'alt' var indenfor rækkevidde. Sådan er ø-livet stadig i dag - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.
Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.