Barkvej 38, 5960 Marstal

GODT PARCELHUS I ROLIGT KVARTER

Velindrettet 1-plansvilla med dejlig have og muret garage med lille værksted.

Ejendommen er godt beliggende tilbagetrukket i et attraktivt og børnevenligt område,med kort afstand til byens faciliteter, Marstal bymidte, skole, børnepasning, sportshal og indkøb, gør huset såvel som kvarteret særdeles attraktivt.

Parcelhuset er bygget i 1968, og fremstår både velholdt og stilrent l i tro mod den periode, det blev bygget i.

Bag ejendommen ligger særskilt grund på 3.590m2 med redskabshus, som evt. kan med forhandles. Grunden har store træer, køkkenhave og har udgang til Møllevejen. Hør nærmere.

En ejendom velegnet til den "lille familie"


Indeholder:
Entré som fordeler sig husets rum.
Der er ved entré et gæstetoilet, et gæsteværelse/værelse, badeværelse med gulv varme, stort soveværelse, to værelser samt fra entré indgang til køkken, stue og bryggers. Der er i entré og værelser masser af indbygningsskabe. Køkkenet er et godt snedkerkøkken fra husets tid og har indgang til den store rummelige vinkelstue, hvor der er videre udgang til udestue med godt lysindfald pga de mange vinduer. Fra udestuen har man udgang til den skønne og overskuelige have.
Det er også muligt at tilgå huset via bagdøren, hvor man træder ind i bryggerset.

Ved siden af huset er der en fin muret garage med port, samt et lille værksted.

Et skønt parcelhus med charme, og godt beliggende.

Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk

OM MARSTAL:
Den største by på Ærø er Marstal, som ofte kaldes Skipperbyen. Marstals historie oser af saltvand og tjære. Gadenettet er præget af, at havnen altid har spillet en stor rolle. De karakteristiske småsmøger, de såkaldte 'snorrer', er vidner derpå. Langs havnen finder man et charmerende miljø med coastere, joller og en stor lystbådehavn. Havnemolen med den gamle kalkovn giver læ for østenvinden, bygget til formålet af skippere og bønder. I Marstal har et af Danmarks bedste Søfartsmuseer sit hjem. Her ligger øens folkeskole, Marstal Skole, samt Marstal Navigationsskole og VUC. Og her er et rigt handelsliv og øens største handelsgade. Byens mange gæster og indbyggere - over 2.200 styks - nyder omgivelserne; ikke mindst Eriks Hale, hvor de små, ikoniske badehuse står og spejler sig i Det Lille Hav, mens bølgerne slår ind fra Østersøen på den anden side.

ÆRØ
En ø kan bedst beskrives som et mikrokosmos, hvor man på trods af størrelsen, stadig kan finde 'alt' - fra sygehus til behandlere, fra skoler til folkeuniversitet, fra idrætshaller til aktivitetshuse, fra byggemarked til specialbutikker, fra grillen på havnen til gourmet-restauranter.
På Ærø har det kommunalt været en hjertesag, at øboernes livskvalitet er i top, f.eks. ved at forbinde hele øen med gratis bus med stort set timedrift - noget der som regel overrasker behageligt, når turister besøger øen. Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver by havde sit eget handelsliv, kulturliv, så vil man se, at det engang var normen, at 'alt' var indenfor rækkevidde. Sådan er ø-livet stadig i dag - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.
Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.