Prinsensgade 9, 5960 Marstal

INVESTERINGSEJENDOM CENTRALT BELIGGENDE

INVESTERINGSEJENDOM CENTRALT BELIGGENDE

Få skridt opad Prinsensgade og du befinder dig i gågaden - og en lille spadseretur så befinder du dig ved vandet med den travle havn, den livlige lystbådehavn, "Det lille hav" og den smukke Eriks hale med de ikoniske badehuse.

Ejendommen er opdelt i to lejeboliger, som i dag er lejet ud. Dvs. ejendommen overtages med lejerne. Den månedlige leje udgør kr. 8.550 inkl. vand, el og varme

Ønsker du at investere i en bolig der allerede er lejet ud, så tøv ikke med at kontakte os for en fremvisning.

OBS! Der bor lejere på ejendommen, hvilket betyder lejelovens regler gælder, kontakt os for nærmere info. Der vil ikke blive taget fotos indvendigt
Der er tilsluttet fjernvarme og vand fra Ærø vand.

Energimærke kan bestilles på kontakt@obolig.dk

OM MARSTAL:
Skipperbyen Marstal har det meste og det hele nærmest i gåafstand. Der er folkeskole, Navigationsskole og VUC. Indkøbsmuligheder som supermarked, trælast, sportstøj/udstyr, radio/tv forhandler, bank, tøjbutikker, isenkram, optik, brugskunst, salg af malerier af kendte Ærøboere og andre, bager, museum, flere spisesteder og hoteller og meget mere. Der er sportsaktiviteter for enhver smag og et eldorado for sejlere, vindsurfere og kajakroere. Er man naturelsker skal man besøge Marstal....og hele Ærø.

ÆRØ
En ø kan bedst beskrives som et mikrokosmos, hvor man på trods af størrelsen, stadig kan finde 'alt' - fra sygehus til behandlere, fra skoler til folkeuniversitet, fra idrætshaller til aktivitetshuse, fra byggemarked til specialbutikker, fra grillen på havnen til gourmet-restauranter.
På Ærø har det kommunalt været en hjertesag, at øboernes livskvalitet er i top, f.eks. ved at forbinde hele øen med gratis bus med stort set timedrift - noget der som regel overrasker behageligt, når turister besøger øen. Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver by havde sit eget handelsliv, kulturliv, så vil man se, at det engang var normen, at 'alt' var indenfor rækkevidde. Sådan er ø-livet stadig i dag - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.
Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.