Kongensgade 15, 5960 Marstal

FLOT BYHUS CENTRALT BELIGGENDE I MARSTAL

I Skipperbyen Marstal, som er Ærøs største by, finder du denne hyggelige villa med solrig gårdhave.

Ejendommen anvendes i dag som en udlejningsejendom, hvilket vil sige der bor en lejer på ejendommen og sælges derfor som en investeringsejendom. Af private årsager er der derfor kun billeder af entré, køkken og bad, foruden udendørsforholdene. Villaen er oprindeligt opført i 1860, men er løbende renoveret og moderniseret, så den i dag fremstår pæn, og med god planløsning.
Et pænt byhus med nogle gode rammer.


Indeholder:
Fra gaden er der adgang til villaen's entré/ bryggers med vaskefaciliteter. Herfra er der endvidere indgang til et fint badeværelse og køkken/alrum. Via Køkken/alrum er der åben forbindelse indtil ejendommens hyggelige stue, indgang til værelse samt udgang til gårdhaven. Ligeledes har du trappeopgang til førstesalen, som byder på en repos foruden to gode værelser. Udvendigt finder du en overskuelig og hyggelig flisebelagt gårdhave.
Til ejendommen finder du en også en carport mod Brøndstræde med plads til parkering og opbevaring.

Et godt godt byhus - Ring i dag, hvis du ønsker en fremvisning.

Der er tilsluttet fjernvarme og vand fra Ærø vand.


OM MARSTAL:
Skipperbyen Marstal har det meste og det hele nærmest i gåafstand. Der er folkeskole, Navigationsskole og VUC. Indkøbsmuligheder som supermarked, trælast, sportstøj/udstyr, radio/tv forhandler, bank, tøjbutikker, isenkram, optik, brugskunst, salg af malerier af kendte Ærøboere og andre, bager, museum, flere spisesteder og hoteller og meget mere. Der er sportsaktiviteter for enhver smag og et eldorado for sejlere, vindsurfere og kajakroere. Er man naturelsker skal man besøge Marstal....og hele Ærø.

ÆRØ
En ø kan bedst beskrives som et mikrokosmos, hvor man på trods af størrelsen, stadig kan finde 'alt' - fra sygehus til behandlere, fra skoler til folkeuniversitet, fra idrætshaller til aktivitetshuse, fra byggemarked til specialbutikker, fra grillen på havnen til gourmet-restauranter.
På Ærø har det kommunalt været en hjertesag, at øboernes livskvalitet er i top, f.eks. ved at forbinde hele øen med gratis bus med stort set timedrift - noget der som regel overrasker behageligt, når turister besøger øen. Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver by havde sit eget handelsliv, kulturliv, så vil man se, at det engang var normen, at 'alt' var indenfor rækkevidde. Sådan er ø-livet stadig i dag - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.
Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.