Sølvgade 7, 5960 Marstal

CHARMERENDE OG INDFLYTNINGSKLAR SKIPPERHUS

Du befinder dig i hjertet af Marstal. I en af de gamle gader med stokroser og små ejendomme, der ligger smukt side om side. Nemlig Sølvgade.

Herfra er der få skridt op til gågaden med butikker og caféer, og ligeledes få skridt ned det til skønne havnemiljø med små kuttere og færgeforbindelse til Langeland.

Midt i gaden finder du dette flotte og velholdte "Skipperhus", der er opført i 1852. Ejendommen rummer 63m2 bolig og fremstår indflytningsklar - i pæn og god stand.
Boligens planløsning er særdeles godt udnyttet og rummer bl.a. et dejligt køkken/alrum med et flot flisebelagt gulv og en førstesal med to gode værelser.

Bagtil er der en flot og sydvendt gårdhave med overdækket skur, der også kan tilgås fra gaden.

Ejendommen er velegnet til både helårs- og fritidsbolig.

Indeholder:
Fra gaden er der indgang til det fine og lyse køkken/alrum. Her er der plads til både sofaarrangement samt spisekrog, foruden den fine og praktiske køkkenafdeling.
Herfra er der udgang til gårdhaven med flot træterrasse og overdækket skur, hvor der er plads til grill og havemøbler mm. Fra køkken/alrum er der endvidere adgang til boligens nydelige badeværelse med vaskefaciliteter, samt trappeopgang til førstesalen.

På førstesalen finder du to værelser, begge i gode størrelser og med kviste der giver rummene et godt lysindfald.

Et yderst velholdt og flot byhus nær alle Marstals faciliteter - som absolut er et kig værd.

Alt indbo medfølger - på nær personlige genstande. Der er tilsluttet fjernvarme og vand fra Ærø vand.

Energimærke kan bestilles på kontakt@obolig.dk


OM MARSTAL:
Skipperbyen Marstal har det meste og det hele nærmest i gåafstand. Der er folkeskole, Navigationsskole og VUC. Indkøbsmuligheder som supermarked, trælast, sportstøj/udstyr, radio/tv forhandler, bank, tøjbutikker, isenkram, optik, brugskunst, salg af malerier af kendte Ærøboere og andre, bager, museum, flere spisesteder og hoteller og meget mere. Der er sportsaktiviteter for enhver smag og et eldorado for sejlere, vindsurfere og kajakroere. Er man naturelsker skal man besøge Marstal....og hele Ærø.

ÆRØ
En ø kan bedst beskrives som et mikrokosmos, hvor man på trods af størrelsen, stadig kan finde 'alt' - fra sygehus til behandlere, fra skoler til folkeuniversitet, fra idrætshaller til aktivitetshuse, fra byggemarked til specialbutikker, fra grillen på havnen til gourmet-restauranter.
På Ærø har det kommunalt været en hjertesag, at øboernes livskvalitet er i top, f.eks. ved at forbinde hele øen med gratis bus med stort set timedrift - noget der som regel overrasker behageligt, når turister besøger øen. Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver by havde sit eget handelsliv, kulturliv, så vil man se, at det engang var normen, at 'alt' var indenfor rækkevidde. Sådan er ø-livet stadig i dag - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.
Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.