Strandvejen 15, Ærøskøbing, 5970 Ærøskøbing

VILLA MED HAVUDSIGT

Tænk at vågne hver dag til en enestående udsigt over Ø-havet, hen over lystbådehavnen og følge færgens ankomst og afsejling. Et pulserende havneliv med super udfoldelse for både børn og voksne. Det er, hvad man køber med placeringen af denne rummelige villa i Ærøskøbing.

Her har du det hele i gå afstand - indkøb, den gamle bydel "Eventyrbyen" med restauranter, butikker, samt færgen til Fyn, skoler, sportsfaciliteter. Det hele rundt hjørnet.

Der er ligeledes kort afstand til naturen ved Urehoved, og den skønne badestrand "Vesterstrand".
Ja - alt er simpelthen i gå afstand - hvilket betyder at husene i området er særdeles attraktive, og yderligere har Strandvejen 15 - PANORAMA UDSIGT.

ET RUMMELIGT OG GODT FAMILIEHUS


Indeholder:
Stor præsentabel entré med klinkegulv samt gangareal til 3 værelser og 2 badeværelse, hvoraf den ene har direkte adgang til det ene soveværelse.
Sydvendt spisekøkken med brændeovn og med udgang til sydvendt have. Stuen er nordvendt, har brændeovn, og her kan den flotte udsigt nydes. I forbindelse med køkken har vi den skønne udestue (isoleret), hvor panorama udsigten også kan nydes.

Desuden er der kælder bryggers, hvor der er også er bad og toilet. Yderligere er der i kælder disponibelt rum (soveværelse) sauna samt garage/redskabsrum på 37m2 med udgang til gårdspladsen. Der er god udenoms plads med have og flere terrasser.

Der er fjernvarme, pejs, brændeovn, og solcelleanlæg (3kwh fra 2012).

Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk

Lidt historiefortælling som omtalt i Fyens Amts Avis:
Navnet "Selangor House" som huset hedder, kom sig af en romantisk historie om en ung Ærøsk kahytsjomfru og en ung Engelsk rundviser på en af plantagerne I delstaten Selangor i Malaysia i tresserne, som endte i giftermål og som bosatte sig i "det lille malaysiske eventyrslot Selangorhouse", som de havde fået bygget på Strandvejen i Ærøskøbing.

ÆRØSKØBING
Den næststørste by på Ærø er Ærøskøbing, som i folkemunde kaldes 'Eventyrbyen'.
Ærøskøbing er måske Danmarks smukkeste by, med de farverige, charmerende og velholdte huse i bymidten. Og selv om Ærøskøbings historie er helt unik, så er byen ikke en museums-by. Nej, livet leves bag de smukke facader, de brolagte gader er fyldt med leben og der er et langt større udvalg af caféer, restauranter og spændende butikker, end man kunne forvente af en by med ca. 900 indbyggere. Årshjulet er præget af de mange brudepar, der vælger byen som ramme for deres store dag og det er ikke usædvanligt at møde brudepar i flotteste skrud i gaderne. I Ærøskøbing finder man øens friskole, Ærø Friskole. Området omkring Ærøskøbing er fredet - og ligeså unikt som byen er det - og man glædes sammen med de mange turister, der lægger vejen forbi - bl.a. over den perlerække af strandhuse, der ligger på Vesterstrand. Tvillingefærgerne MF Marstal og MF Ærøskøbing sejler næsten timedrift til Svendborg.

ÆRØ
En ø kan bedst beskrives som et mikrokosmos, hvor man på trods af størrelsen, stadig kan finde 'alt' - fra sygehus til behandlere, fra skoler til folkeuniversitet, fra idrætshaller til aktivitetshuse, fra byggemarked til specialbutikker, fra grillen på havnen til gourmet-restauranter.
På Ærø har det kommunalt været en hjertesag, at øboernes livskvalitet er i top, f.eks. ved at forbinde hele øen med gratis bus med stort set timedrift - noget der som regel overrasker behageligt, når turister besøger øen. Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver by havde sit eget handelsliv, kulturliv, så vil man se, at det engang var normen, at 'alt' var indenfor rækkevidde. Sådan er ø-livet stadig i dag - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.
Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.