Trousløkkevej 4, 5960 Marstal

IDYL NÆR MARSTAL

Her finder I en hyggelig, ENERGIVENLIG og godt renoveret ejendom - og godt beliggende på den lille stille vej - i udkanten af Skipperbyen Marstal - kun ca 1,5km fra centrum.

Ejendommen er ideel både som helårsbolig for en familie og som en rummelig fritidsbolig. De landlige omgivelser kombineret med den korte afstand til Marstal tilbyder ro og samtidig nem adgang til byens faciliteter.

Indvendigt præsenterer ejendommen sig smukt og byder på en veldisponeret planløsning med en hyggeligt indretning fordelt over 122 kvadratmeter.

Huset har en dejlig have med garage og gæstehus, der indbyder til eventyrlig børneleg og hyggeligt familiesamvær. Med luft omkring og højt til himlen skaber ejendommen nogle perfekte rammer for dem, der søger en bolig, der kombinerer det bedste fra både det landlige og det bekvemme byliv.
Et godt familiehus med kort afstand til byen.

Indeholder:
Pæn entré, hvor der er trappe op til førstesalen. Ligeledes er der adgang til et flot flisebelagt badeværelse. Videre herfra kommer man til et dejligt køkken-alrum, hvor der er plads til både spise- og sofa afdeling. Der er fra køkken-alrum udgang til en stor sydvendt træterrasse, hvor man kan nyde solen.

På førstesalen er der 2 gode værelser, hvoraf det ene værelse er med udsigt til Østersøen. Værelserne er med med loft til kip, samt god skabsplads, da skunken er udnyttet til opbevaring.
Ved siden af huset er der en carport, samt 2 disponible rum, som kan bruges til gæster, da der både er køkken og badeværelse.

I den skønne baghave er der et drivhus samt et skur/udhus, som kan anvendes til ekstra opholdsrum eller værksted.

Der er tilsluttet vand fra Ærø forsyning, varmepumpe - el-varme.

MARSTAL OG OPLAND
Den største by på Ærø er Marstal, som ofte kaldes Skipperbyen.

Marstals historie oser af saltvand og tjære. Gadenettet er præget af, at havnen altid har spillet en stor rolle. De karakteristiske småsmøger, de såkaldte 'snorrer', er vidner derpå. Langs havnen finder man et charmerende miljø med coastere, joller og en stor lystbådehavn. Havnemolen med den gamle kalkovn giver læ for østenvinden, bygget til formålet af skippere og bønder. I Marstal har et af Danmarks bedste Søfartsmuseer sit hjem. Her ligger øens folkeskole, Marstal Skole, samt Marstal Navigationsskole og VUC. Her er et rigt handelsliv og øens største handelsgade. Den blå historie præger såvel nye tiltag, det præger dagligdagen og det præger turismen. Byens mange gæster og indbyggere - over 2.200 styks - nyder omgivelserne; ikke mindst Eriks Hale, hvor de små, ikoniske badehuse står og spejler sig i Det Lille Hav, mens bølgerne slår ind fra Østersøen på den anden side.

ÆRØ-LIV

Ærø er kendt for at være forgangsland for alternativ energi: Solpaneler, halm- og pillefyr og vindmøller spredt ud over øen, så der også er international interesse og mulighed for AE-turisme.
Endvidere har det kommunalt været en hjertesag, at øboernes livskvalitet er i top, f.eks. ved at forbinde hele øen med gratis bus med stort set timedrift - noget der som regel overrasker behageligt, når turister besøger øen.

Den gratis bus er medvirkende til, at ø-livet føles trygt og godt og overskueligt. De mange små netværk gør også livet nemmere - man er tæt på hinanden og er ikke så bange for at række ud.
Jo - en ø kan bedst beskrives som et mikrokosmos, hvor man på trods af størrelsen, stadig kan finde 'alt' - fra sygehus til behandlere, fra skoler til folkeuniversitet, fra idrætshaller til aktivitetshuse, fra byggemarked til specialbutikker, fra grillen på havnen til gourmet- restauranter.

Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver by havde sit eget handelsliv, kulturliv og arbejdsliv - og ikke som mange nu blot er forstad til en større by - så vil man se, at det engang var normen, at 'alt' var indenfor rækkevidde.

Sådan er ø-livet stadig i dag - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.
Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.