Langeagre 14, 5970 Ærøskøbing

IDYLLISK BELIGGENDE LANDSTED MED 1,8 HA JORD VED EJENDOMMEN

Er drømmen at lade by være by og dyrke det enkle liv i skønne omgivelser? - Ikke alt her i verden kan købes for penge, men tænk - denne skønne plet på jord er nu kommet på markedet og kan blive drømmestedet for den rigtige ejer.

Beliggenheden er intet mindre end skøn!

Langeagre 14 er en fritliggende landejendom, med en fantastisk dejlig naturgrund.

Der er ca kun 8 km til både Ærøskøbing og Marstal by - samt kort afstand til sti område til vandet - herunder øhavs stien til Ærøskøbing og Marstal.

En ejendom velegnet til familien og den pladskrævende, med gode udhus arealer og skøn have.

Ønsker I et hjem med god plads - tæt på den skønne natur, med ro omkring sig - så er I havnet det helt rigtige sted.

Bør opleves.


Indeholder:
Selve huset indeholder to værelser, tre stuer, et badeværelse, køkken, hobbyrum/gildesal og bryggers. Her er tale om gode regulære rum, der nemt kan indrettes og anvendes efter jeres behov.
Udover dette er der et stort uudnyttet loftrum.

Husets gennemgående stand er fin, så der er ikke behov for de store renoveringsprojekter, men der er stadig plads til, at I kan sætte jeres personlige præg.

Der er flere udhuse, hvor der er plads til diverse maskiner, værksted samt brændeskur.

Alt i alt en velholdt ejendom med flot og rolig beliggenhed.

Ejendommen er i dag noteret som landbrug på tingbogen, hvor jorden bliver solgt fra og nedbringes til 1,8ha jord, hvorefter landbrugspligten ophæves. Dvs. det som medfølger er der hvor huset ligger med græsplæne, den lille skov syd for bygningerne samt den lille mark ud mod noret. Ejendommen kan når landbrugspligten ophæves også anvedes som fritidsbolig.

Der er elvarme, varmepumpe (luft/luft) og brændeovn/kakkelovn. Vand fra Rise Vandværk. Der er ikke krav til forbedret spildevandsrensning, men bliver den ny ejer en børnefamilie - vil det anbefales af få lavet et større spildevandsrensningsanlæg. Anslået kr. 80.000-90.0000 jf. overslag fra autoriseret kloakmester.

Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk


ÆRØSKØBING
Den næststørste by på Ærø er Ærøskøbing, som i folkemunde kaldes 'Eventyrbyen'.
Ærøskøbing er måske Danmarks smukkeste by, med de farverige, charmerende og velholdte huse i bymidten. Og selv om Ærøskøbings historie er helt unik, så er byen ikke en museums-by. Nej, livet leves bag de smukke facader, de brolagte gader er fyldt med leben og der er et langt større udvalg af caféer, restauranter og spændende butikker, end man kunne forvente af en by med ca. 900 indbyggere. Årshjulet er præget af de mange brudepar, der vælger byen som ramme for deres store dag og det er ikke usædvanligt at møde brudepar i flotteste skrud i gaderne. I Ærøskøbing finder man øens friskole, Ærø Friskole. Området omkring Ærøskøbing er fredet - og ligeså unikt som byen er det - og man glædes sammen med de mange turister, der lægger vejen forbi - bl.a. over den perlerække af strandhuse, der ligger på Vesterstrand. Tvillingefærgerne MF Marstal og MF Ærøskøbing sejler næsten timedrift til Svendborg.

ÆRØ
En ø kan bedst beskrives som et mikrokosmos, hvor man på trods af størrelsen, stadig kan finde 'alt' - fra sygehus til behandlere, fra skoler til folkeuniversitet, fra idrætshaller til aktivitetshuse, fra byggemarked til specialbutikker, fra grillen på havnen til gourmet-restauranter.
På Ærø har det kommunalt været en hjertesag, at øboernes livskvalitet er i top, f.eks. ved at forbinde hele øen med gratis bus med stort set timedrift - noget der som regel overrasker behageligt, når turister besøger øen. Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver by havde sit eget handelsliv, kulturliv, så vil man se, at det engang var normen, at 'alt' var indenfor rækkevidde. Sådan er ø-livet stadig i dag - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.
Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.