Prinsensgade 24, 5960 Marstal

CHARMERENDE OG RUMMELIGT BYHUS I HJERTET AF SKIPPERBYEN

Mærk historiens vingesus, det "friske havskum" og den karakteristiske skipperstemning, så snart du går i land på Ærø, Marstal. Her havner du midt i et unikt miljø, der er kendetegnet ved de mange små, fine byhuse, de gamle stræder med caféer, ishuse og specialforretninger for ej at forglemme gåafstand ned til den hyggelige færgehavn, der er centrum for mange års søfart og sejlads.

Med alt dette helt tæt ved jeres hoveddør kan I nu blive de nye ejere af dette stemningsfulde hus - flot vedligeholdt og med fin ugeneret gårdhavemiljø.

Ejendommen er velegnet til den store familie, som vil have plads. Har man ikke brug for hele pladsen - så er udlejning meget oplagt. Der er i dag indrettet til, at man kan udleje en del af boligen.

Der er fra boligen desuden godt havkig, samt en god lukket gårdhave.

Indeholder:
Tæt på vandet og omgivet af butikker og spisesteder venter huset fra 1951, som præsenterer sig med sprossede vinduer og en dekorativ dør, der afslører et spændende hus i tre etager.

Stueplan:
Fra Prinsensgade er det muligt at tilgå huset fra 2 indgange, hvilket gør det muligt at udleje en del af stueplan, hvor man får egen indgang.

Udover de 2 entréer er der et godt soveværelse, rummelig stue med godt lysindfald, et badeværelse og køkken med udgang til flisebelagt gårdhave. Videre fra entréen er der en mellemgang med trappe op til 1. salen, og adgang til bryggers med vaskefacaliteter samt ekstra toilet og brusekabine.

I forlængelse af bryggers er der et baghus, som er ideelt til opbevaring. Herfra er der ligeledes udgang til gårdhaven.

1. etagen:
På 1. etagen er der hele 4 stuer, hvoraf den ene bliver brugt til spisestue. Fra spisestuen og mellemgang er der også adgang til et køkken og badeværelse samt et viktualierum.
Lige når man kommer op af trappen er der en udgang til altan.

2. etagen:
På 2. etagen er der 3 værelser og et repos. Især fra det største værelse får man en fantastisk udsigt ud over det sydfynske øhav.

Der er også en kælder, hvor der er en masse gode kvadratmeter, som fx kan bruges til værksted.

Så leder du efter et rummeligt byhus med god plads og masser af muligheder? Så kontakt os og få en fremvisning.

Der er tilsluttet fjernvarme og vand fra Ærø vand.

Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk

OM MARSTAL
Den største by på Ærø er Marstal, som ofte kaldes Skipperbyen.
Marstals historie oser af saltvand og tjære. Gadenettet er præget af, at havnen altid har spillet en stor rolle. De karakteristiske småsmøger, de såkaldte 'snorrer', er vidner derpå. Langs havnen finder man et charmerende miljø med færge, coastere, joller og en stor lystbådehavn. Havnemolen med den gamle kalkovn giver læ for østenvinden, bygget til formålet af skippere og bønder. I Marstal har et af Danmarks bedste Søfartsmuseer sit hjem. Her ligger øens folkeskole, Marstal Skole, samt Marstal Navigationsskole og VUC. Her er et rigt handelsliv og øens største handelsgade. Byens mange gæster og indbyggere - nyder omgivelserne; ikke mindst Eriks Hale, hvor de små, ikoniske badehuse står og spejler sig i Det Lille Hav, mens bølgerne slår ind fra Østersøen på den anden side.


ÆRØ
En ø kan bedst beskrives som et mikrokosmos, hvor man på trods af størrelsen, stadig kan finde 'alt' - fra sygehus til behandlere, fra skoler til folkeuniversitet, fra idrætshaller til aktivitetshuse, fra byggemarked til specialbutikker, fra grillen på havnen til gourmet-restauranter.
På Ærø har det kommunalt været en hjertesag, at øboernes livskvalitet er i top, f.eks. ved at forbinde hele øen med gratis bus med stort set timedrift - noget der som regel overrasker behageligt, når turister besøger øen. Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver by havde sit eget handelsliv, kulturliv, så vil man se, at det engang var normen, at 'alt' var indenfor rækkevidde. Sådan er ø-livet stadig i dag - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.
Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.