Østerbro 18, 5985 Søby Ærø

VILLA MED MULIGHEDER

Nu har du muligheden for at erhverve dig "Smea", en klassisk villa i Søby, godt tilbagetrukket fra hovedvejen og alligevel nær byens hjerte.

Ejendommen har en fin beliggenhed i byen med kort afstand til bager, indkøb, den smukke natur ved Vitsø, færgeforbindelse til Als og fyn, havn med legeplads og badestrand, samt gratis busforbindelse rundt hjørnet, der binder hele øen sammen.

Ligeledes er der ca. 5 km til Golfklubben ved Skjoldnæs med havet og fantastisk udsigt til begge sider.

Huset rummer 127m2 bolig, som breder sig ud over et grundareal på 504m2.

Selve boligen har dog brug for en kærlig hånd - og må betragtes som et "Håndværker Tilbud".

En ejendom med mange muligheder.

Indeholder: Entré, køkken, spisestue med åben forbindelse til vinkelstue. Værelse, badeværelse.

Fra køkken er den en lem med trappe til førstesal, der byder på loftrum samt disponible rum.

Bagtil få du fin lille have med mindre græsareal med døråbning indtil den gode tilbygning på 75m2 med garage og værksted.

Bemærk at der er tale om et insolvent dødsbo. Således bliver der IKKE udarbejdet energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport. Det anbefales derfor, at ejendommen gennemgås sammen med en håndværker.

Der er tilsluttet varmepumpe, el-varme og vand fra Søby vandværk.

OM SØBY:
Søby ligger i den nordlige ende af Ærø, og har færgeforbindelse til Als og til Faaborg/Fyn.
Søby har bl.a. supermarked, bager og godt spisested. Naturen er nær. Vitsø med dæmningen ved Østersøen, Golfbanen næsten som "nabo". Havnen med aktivitet fra fiskebåde og lystsejlere. Stranden ligger lige ved siden af lystbådhavnen. Så det hele er i meget nær afstand.

ÆRØ
En ø kan bedst beskrives som et mikrokosmos, hvor man på trods af størrelsen, stadig kan finde 'alt' - fra sygehus til behandlere, fra skoler til folkeuniversitet, fra idrætshaller til aktivitetshuse, fra byggemarked til specialbutikker, fra grillen på havnen til gourmet-restauranter.
På Ærø har det kommunalt været en hjertesag, at øboernes livskvalitet er i top, f.eks. ved at forbinde hele øen med gratis bus med stort set timedrift - noget der som regel overrasker behageligt, når turister besøger øen. Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver by havde sit eget handelsliv, kulturliv, så vil man se, at det engang var normen, at 'alt' var indenfor rækkevidde. Sådan er ø-livet stadig i dag - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.
Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.