Teglgade 11, 5960 Marstal

"Minors Hjem " i Marstal by - Dit nye galleri / bolig ?

Charmerende erhvervsejendom med 2 matrikler og god beliggenhed i Marstal.

Huset ligger nær lystbådehavnen, i yderkanten af den gamle bydel og emmer af historie, og har indtil nu været anvendt til museum. Bygningen er fra 1798 og de udvendige rammer er i pæn stand, bl.a. murværk, bindingsværk, samt tegltag der er understrøget.

Kom og se den unikke, "rå" bygning og lad din kreativitet udfolde sig med ideer om, hvad du kan bruge huset til. En ejendom med flere muligheder og perfekt til at skabe en helt speciel atmosfære.


Indvendigt er ejendommen "museum" - hvor det hele er i sin oprindelige stil og med både sten- og trægulve, synlige bjælker og brændeovn (ukendt om den virker). Har man en tanke om fx. galleri eller andet du ønsker udstillet, vil dette være en oplagt mulighed - her centralt i Marstal. Huset kan med fordel benyttes til udstilling om sommeren i turistsæsonen, såfremt man ikke ønsker at investere væsentlig i varme, isolering mv. Lille "græsplet" på 51 kvm - lige overfor øst-gavl - hører med til ejendommen, som evt. ville kunne indrettes til en lille hyggelig terrasse - måske til turisterne, som har været forbi og set din udstilling?
Kom og se den unikke, "rå" bygning og lad din kreativitet udfolde sig med ideer om, hvad du kan bruge huset til. En ejendom med flere muligheder og perfekt til at skabe en helt speciel atmosfære.

Som huset står i dag, kan det betegnes som et "skur/skal" på en grund, med muligheder for forskelligt anvendelse. Ønsker man at omdanne det charmerende hus til beboelse, skal der derfor opnåes byggetilladelse fra Ærø kommune, se nedenfor. Prisen afspejler derfor, at det er en grund med tilhørende "skur" man køber.

Der er ikke indlagt vand, kloak, varme og el, hvilket må påregnes. Ligeledes er der ikke isoleret og påtænkes det, at anvende ejendommen som bolig, skal der opnåes byggetilladelse fra Ærø Kommune, og byggereglement skal opfyldes. Det anbefales at gennemgå ejendommen med en byggesagkyndig, da der vil ikke blive udarbejdet tilstandsrapport på ejendommen.

Ejendommen sælges med det som er på ejendommen, dog med forbehold for at Nationalmuseet skal have "rester" / ting såfremt det ikke ønskes. Det må ikke smides væk eller gives væk til andre.
Haven / grunden syd for bygningen medfølger - har matrikel for sig selv - den er medtaget i annonceret grundareal.


OM MARSTAL:
Skipperbyen Marstal har det meste og det hele nærmest i gåafstand. Der er folkeskole, Navigationsskole og VUC. Indkøbsmuligheder som supermarked, trælast, sportstøj/udstyr, radio/tv forhandler, bank, tøjbutikker, isenkram, optik, brugskunst, salg af malerier af kendte Ærøboere og andre, bager, museum, flere spisesteder og hoteller og meget mere. Der er sportsaktiviteter for enhver smag og et eldorado for sejlere, vindsurfere og kajakroere. Er man naturelsker skal man besøge Marstal....og hele Ærø.

ÆRØ
En ø kan bedst beskrives som et mikrokosmos, hvor man på trods af størrelsen, stadig kan finde 'alt' - fra sygehus til behandlere, fra skoler til folkeuniversitet, fra idrætshaller til aktivitetshuse, fra byggemarked til specialbutikker, fra grillen på havnen til gourmet-restauranter.
På Ærø har det kommunalt været en hjertesag, at øboernes livskvalitet er i top, f.eks. ved at forbinde hele øen med gratis bus med stort set timedrift - noget der som regel overrasker behageligt, når turister besøger øen. Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver by havde sit eget handelsliv, kulturliv, så vil man se, at det engang var normen, at 'alt' var indenfor rækkevidde. Sådan er ø-livet stadig i dag - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.
Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.