Birkholm 17, 5965 Birkholm

IDYL I DET SYDFYNSKE Ø-HAV

Går du med drømmen om at bo på en lille ø, et sted hvor man kan nyde naturen, nærheden og et liv uden stress, så er muligheden lige her.

På den lille skønne ø "Birkholm" - på stille markvej, som forbinder havnen og landsbyden - forbi dammen - finder du denne rødstensvilla, med skøn udsigt over marker og vandet . Der er dejlig ugenert baghave med redskabshus.

Birkholm er en lille ø - i det sydfynske Ø-hav, med kort afstand til Tåsinge, Ærø og de andre små øer i området. Du kan komme til og fra øen - med egen båd eller postbåden fra Marstal. Turen fx. fra Skovballe i egen båd tager blot ca 10 minutter, så oplagt en mulighed med et fritidshus på denne skønne ø.

Ejendommen kan anvendes både som helårs- og som fritidshus.

BIRKHOLM OG DETTE HYGGELIGE HUS - BØR SES

Indeholder:
Entré med indgang til stor vinkelstue med godt lys fra de forholdsvis store vinduer. Samt fra entré indgang til soveværelse og trappe til 1. sal med stue/stort soveværelse, toilet samt soveværelse med god skabsplads. Fra stuen er der indgang til godt køkken samt udhus med fyrrum, flisebelagt badeværelse samt baggang. Der er i trægulve i hovedhuset samt flisebelagt i udhuset.


Lidt om Birkholm:

Birkholm er en fantastisk ø til vandreture, hvor du vil opleve en helt særlig form for ro, som du ikke kan opleve ret mange andre steder. Om sommeren er der mange lystsejlere der nyder at ligge i lystbådehavnen, hvor der er plads til 40 både. Ved havnen findes der også shelters og teltplads. '

Birkholm er en 92 hektar dansk lav moræneø med marine forlande, der ligger i det Sydfynske Øhav største lavvandsområde mellem Tåsinge, Strynø og Hjortø. Det er den mest uberørte af de beboede øer i Øhavet. I dag præger de tilgroede marker og de store afgræssede enge landskabet
Birkholm er det perfekte sted til afstresning fra en travl hverdag. Der er ingen asfalterede veje - kun smuk natur, fred og ro.
Mellem Fyn og Ærø ligger en lille ø på knap 1 km2 - Birkholm. Af de mange beboede øer i havet omkring Fyn, er Birkholm nok den mest uberørte. Selvom indbyggertallet i 2019 er på beskedne 8 personer, vil du under dit besøg alligevel støde på en del huse. Mange af disse huse er kun beboede få måneder om året, da mange af dem bruges som fritidshuse.
Du kan tage den lille postbåd til øen, hvis du ikke selv har mulighed for at sejle til øen. Det lokale postbud på øen er også bådens skipper og sejler mellem Marstal på Ærø og Birkholm to gange dagligt om sommeren og en enkelt gang om dagen i vinterhalvåret. Turen tager cirka en halv time. Det er helt oplagt at tage til Birkholm som en del af et øhop i det Sydfynske Øhav.

Birkholms egen hjemmeside på: http://birkholmbeboerforening.dk/

Visit fyn / Birkholm - se mere på: https://www.visitfyn.dk/fyn/byer-og-oeer/birkholm

Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk

Skal ejendommen anvendes som fritidsbolig kan 80% belåning sandsynligvis ikke opnås (75%). Uanset om ejendommen skal anvendes som fritidsbolig eller helårsbolig anbefales det at rådføre sig med eget pengeinstitut.


OM MARSTAL:
Skipperbyen Marstal har det meste og det hele nærmest i gåafstand. Der er folkeskole, Navigationsskole og VUC. Indkøbsmuligheder som supermarked, trælast, sportstøj/udstyr, radio/tv forhandler, bank, tøjbutikker, isenkram, optik, brugskunst, salg af malerier af kendte Ærøboere og andre, bager, museum, flere spisesteder og hoteller og meget mere. Der er sportsaktiviteter for enhver smag og et eldorado for sejlere, vindsurfere og kajakroere. Er man naturelsker skal man besøge Marstal....og hele Ærø.

ÆRØ
En ø kan bedst beskrives som et mikrokosmos, hvor man på trods af størrelsen, stadig kan finde 'alt' - fra sygehus til behandlere, fra skoler til folkeuniversitet, fra idrætshaller til aktivitetshuse, fra byggemarked til specialbutikker, fra grillen på havnen til gourmet-restauranter.
På Ærø har det kommunalt været en hjertesag, at øboernes livskvalitet er i top, f.eks. ved at forbinde hele øen med gratis bus med stort set timedrift - noget der som regel overrasker behageligt, når turister besøger øen. Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver by havde sit eget handelsliv, kulturliv, så vil man se, at det engang var normen, at 'alt' var indenfor rækkevidde. Sådan er ø-livet stadig i dag - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.
Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.