Buevej 26, 5985 Søby Ærø

FLOT VILLA / FRITIDSHUS I SØBY

Godt beliggende i udkanten af selve Søby by, på Ærø's nordlige del, finder du denne flotte villa med naturen i baghaven.

Der er få hundrede meter til indkøb, bager, butikker, restaurant, strande, legeplads ved havnen, gratis bus, færgeforbindelse til Fyn og Als. Desuden er der kun 5 km til et af Nordeuropas flotteste golfbaner ved "Skjoldnæs". Syd for huset er der offentlig markvej, som går til skov og strand ved Østersøen .

Ejendommen indeholder 210 m2 bolig, som breder sig over 2 plan med en tilhørende carport på 22 m2 - hvilket gør huset perfekt for børnefamilien eller som fritidshus, som kan rumme de fleste familier.

Et godt og rummeligt familiehus - som også kan anvendes som fritidsbolig.

Ejendommen indeholder:
Entré, flisebelagt badeværelse med gulvvarme, stort spisekøkken, bryggers, stor vinkelstue med brændeovn, soveværelse samt trappe til 1. sal med stort værelse og udgang til "terrasse/altan".

Der er fra entré videre udgang til soveværelse, værelse, toilet og stort værelse med separat udgang - eller indgang - således at der er mulighed for mindre erhverv - fx. frisør, behandler eller mindre erhverv. I øvrigt er der et godt og isoleret fyrrum med arbejdsbænk.

Så søger du en rummelig villa med gode rammer og muligheder, så tag et kig på Buevej 26.

Der er oliefyr og vand fra Søby vandværk. Der vil blive lagt fibernet ned i vejen fra Stofa, hvor man selv har mulighed for at blive tilkoblet via Norlys.

Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk

Skal ejendommen anvendes som fritidsbolig kan 80% belåning sandsynligvis ikke opnås (75%). Uanset om ejendommen skal anvendes som fritidsbolig eller helårsbolig anbefales det at rådføre sig med eget pengeinstitut.


ÆRØ
En ø kan bedst beskrives som et mikrokosmos, hvor man på trods af størrelsen, stadig kan finde 'alt' - fra sygehus til behandlere, fra skoler til folkeuniversitet, fra idrætshaller til aktivitetshuse, fra byggemarked til specialbutikker, fra grillen på havnen til gourmet-restauranter.
På Ærø har det kommunalt været en hjertesag, at øboernes livskvalitet er i top, f.eks. ved at forbinde hele øen med gratis bus med stort set timedrift - noget der som regel overrasker behageligt, når turister besøger øen. Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver by havde sit eget handelsliv, kulturliv, så vil man se, at det engang var normen, at 'alt' var indenfor rækkevidde. Sådan er ø-livet stadig i dag - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.
Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.