Halvejen 5D, 5960 Marstal

NEMT OG RUMMELIGT RÆKKEHUS

Godt beliggende på Halvejen med få skridt til skolen og idrætshallen - ligger dette fine rødstenshus med flot tegltag i rækken af mindre rækkehuse i 2 plan og med små haver.

Fra ejendommen er der ligeledes kort afstand til indkøb og gågaden, samt havnen med færgeforbindelse til Rudkøbing.

Ejendommen er opført i 1989 - rummer 122 m2 bolig som er godt udnyttet. Der er bla 2 badeværelser og 2 soveværelser.

Til ejendommene er der desuden en dejlig sydvendt have med terrasse - og foran har du egen carport med plads til parkering.

ET "NEMT OG ENERGIVENLIGT " HUS TIL DEN "LILLE FAMILIE

Indeholder:
Entré med indgang til pænt og flisebelagt badeværelse med bruseniche og gulvvarme. Lille Vaskerum.
Dejligt køkken med spiseplads - lavet i 2017 - samt rummelig og lys stue med udgang til terrasse. Via stuen er der ligeledes trappeopgang til førstesal.

Førstesalen er fuldt udnyttet og indrettet med lille repos med indgang til pænt badeværelse - lige færdig lavet her i 2022 - Desuden 3 gode værelser samt lille disponibelt rum med plads til opbevaring.

Til ejendommen får du også en skøn sydvendt have med terrasse og mindre græsareal - dejlig nem at passe og vedligeholde.

Alt i alt - Her får du et godt rækkehus med nogle gode rammer nær centrum - velegnet til den lille familie, eller som studie-/ældrebolig. BØR SES.

Der er tilsluttet fjernvarme og vand fra Ærø vand.

Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk

Skal ejendommen anvendes som fritidsbolig kan 80% belåning sandsynligvis ikke opnås (75%). Uanset om ejendommen skal anvendes som fritidsbolig eller helårsbolig anbefales det at rådføre sig med eget pengeinstitut.


OM MARSTAL:
Skipperbyen Marstal har det meste og det hele nærmest i gåafstand. Der er folkeskole, Navigationsskole og VUC. Indkøbsmuligheder som supermarked, trælast, sportstøj/udstyr, radio/tv forhandler, bank, tøjbutikker, isenkram, optik, brugskunst, salg af malerier af kendte Ærøboere og andre, bager, museum, flere spisesteder og hoteller og meget mere. Der er sportsaktiviteter for enhver smag og et eldorado for sejlere, vindsurfere og kajakroere. Er man naturelsker skal man besøge Marstal....og hele Ærø.

ÆRØ
En ø kan bedst beskrives som et mikrokosmos, hvor man på trods af størrelsen, stadig kan finde 'alt' - fra sygehus til behandlere, fra skoler til folkeuniversitet, fra idrætshaller til aktivitetshuse, fra byggemarked til specialbutikker, fra grillen på havnen til gourmet-restauranter.
På Ærø har det kommunalt været en hjertesag, at øboernes livskvalitet er i top, f.eks. ved at forbinde hele øen med gratis bus med stort set timedrift - noget der som regel overrasker behageligt, når turister besøger øen. Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver by havde sit eget handelsliv, kulturliv, så vil man se, at det engang var normen, at 'alt' var indenfor rækkevidde. Sådan er ø-livet stadig i dag - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.
Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.