Strandstræde 23, 5960 Marstal

RENOVERET HUS - I HJERTET AF MARSTAL

Mærk historiens vingesus, det "friske havskum" og den karakteristiske skipperstemning, så snart du går i land på Ærø, Marstal. Her havner du midt i et unikt miljø, der er kendetegnet ved de mange små, fine byhuse, de gamle stræder med caféer, ishuse og specialforretninger for ej at forglemme gåafstand ned til den hyggelige færgehavn, der er centrum for mange års søfart og sejlads.

Med alt dette helt tæt ved jeres hoveddør kan I nu blive de nye ejere af dette stemningsfulde hus - flot renoveret og med skøn sydvendt ugeneret gårdhave miljø.

Ejendommen kan anvendes som fritidsbolig.

Indeholder:
Entré i åben forbindelse til køkken, indgang til soveværelse samt trappe til 1.sal, med stue og stor hems - hvorfra der er flot udsigt over Marstals. Desuden er der i baghus gæstetoilet, soveværelse samt badeværelse.
Den sydvendte lille gårdhave - med blomster mm - hvor man har adgang til vejen.

En skøn lille perle.

Der er tilsluttet fjernvarme og vand fra Ærø vand.

Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk

Skal ejendommen anvendes som fritidsbolig kan 80% belåning sandsynligvis ikke opnås (75%). Uanset om ejendommen skal anvendes som fritidsbolig eller helårsbolig anbefales det at rådføre sig med eget pengeinstitut.OM MARSTAL
Den største by på Ærø er Marstal, som ofte kaldes Skipperbyen.
Marstals historie oser af saltvand og tjære. Gadenettet er præget af, at havnen altid har spillet en stor rolle. De karakteristiske småsmøger, de såkaldte 'snorrer', er vidner derpå. Langs havnen finder man et charmerende miljø med færge, coastere, joller og en stor lystbådehavn. Havnemolen med den gamle kalkovn giver læ for østenvinden, bygget til formålet af skippere og bønder. I Marstal har et af Danmarks bedste Søfartsmuseer sit hjem. Her ligger øens folkeskole, Marstal Skole, samt Marstal Navigationsskole og VUC. Her er et rigt handelsliv og øens største handelsgade. Byens mange gæster og indbyggere - nyder omgivelserne; ikke mindst Eriks Hale, hvor de små, ikoniske badehuse står og spejler sig i Det Lille Hav, mens bølgerne slår ind fra Østersøen på den anden side.
ÆRØ

Ærø kaldes ikke for ingenting 'Perlen i Øhavet'.

Med enestående gode færgeforbindelser til fastlandet, velfungerende og forskelligartede små byer i hver sin ende af øen og med en perlerække af blomstrende landsbyer, så åbner Ærø op for drømme muligheder for alle, der ønsker at leve livet på en helt anden måde, end den gængse. - Og for mange viser det sig, at det ikke er tomme løfter: At drømmen virkelig er på en ø.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.