Sølvgade 10, 5960 Marstal

SKIPPERHUS ET STENKAST FRA HAVNEN

Vi befinder os midt i den hyggelige del af Marstal, nær havnemiljøet - og alligevel er dette den fredeligste lille gade, man kan tænke sig. I den anden ende af gaden ligger bymidten - med gågade, caféliv og hyggeligt leben.
Vi befinder os nemlig midt i hjertet af den historiske Skipperby!
Det er et super nemt hus, hvor man hverken skal tænke på at slå græs eller klippe hæk. Året rundt kan man bare nyde Ærøs ro og charme, - om sommeren i den lille flisebelagte gårdhave, på havnen, i gågaden eller i hele øens smukke natur og om vinteren - efter en rask gåtur et sted i den stadig skønne natur, en god bog eller film i dette hyggelige hus.
Hver årstid har sin egen charme på Ærø og det samme har dette hus.

Sølvgade 10 byder velkommen med sprossede vinduer og en lille gårdhave, hvor der er plads til at hygge sig ved cafésættet. Fremhæves må bindingsværket, der er bibeholdt i opholdsstuen og dermed er med til at understrege, at man sidder i et hjørne af verden, der er omgivet af historie .
Huset er pænt renoveret og præget af et rigtig godt layout og praktiske løsninger. Dette gør, at selv om kvadratmeterne er ganske beskedne, så er der god plads til det gode liv.

Ejendommen kan anvendes både som helårs- og fritidsbolig

Indeholder:
Fra Sølvgade træder man ind i en opholdsstue i åben forbindelse med køkken. Der er fra køkken udgang til den lille gårdhave, hvor man kan sidde ved det lille cafésæt og nyde det. Herefter er der adgang til badeværelset, som er fuldt isoleret, og som tilgåes fra gårdhaven.

På 1. sal er der et stort rum, som bruges til soveværelse, hvor der også er en lille hyggekrog til TV hygge og læsning.

Ønsker du at se dette skønne og charmerende byhus, så kontakt os for en fremvisning.

Der er tilsluttet el varme og vand fra Ærø vand.

Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk

Skal ejendommen anvendes som fritidsbolig kan 80% belåning sandsynligvis ikke opnås (75%). Uanset om ejendommen skal anvendes som fritidsbolig eller helårsbolig anbefales det at rådføre sig med eget pengeinstitut.

OM MARSTAL:
Skipperbyen Marstal har det meste og det hele nærmest i gåafstand.
Der er folkeskole, Navigationsskole og VUC. Indkøbsmuligheder som supermarked, trælast, sportstøj/udstyr, radio/tv forhandler, bank, tøjbutikker, isenkram, optik, brugskunst, salg af malerier af kendte Ærøboere og andre, bager, museum, flere spisesteder og hoteller og meget mere.
Der er sportsaktiviteter for enhver smag og et eldorado for sejlere, vindsurfere og kajakroere.
Er man naturelsker skal man besøge Marstal....og hele Ærø.

ÆRØ
En ø kan bedst beskrives som et mikrokosmos, hvor man på trods af størrelsen, stadig kan finde 'alt' - fra sygehus til behandlere, fra skoler til folkeuniversitet, fra idrætshaller til aktivitetshuse, fra byggemarked til specialbutikker, fra grillen på havnen til gourmet-restauranter.
På Ærø har det kommunalt været en hjertesag, at øboernes livskvalitet er i top, f.eks. ved at forbinde hele øen med gratis bus med stort set timedrift - noget der som regel overrasker behageligt, når turister besøger øen.
Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver by havde sit eget handelsliv, kulturliv, så vil man se, at det engang var normen, at 'alt' var indenfor rækkevidde.
Sådan er ø-livet stadig i dag - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.
Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.