Søndervejen 23, 5985 Søby Ærø

VELHOLDT OG RUMMELIGT PARCELHUS - I DEJLIGE OMGIVELSER

Så snart I drejer ind foran villaen, mærker I roen sænke sig og I er ankommet til Søndervejen 23

Her er dejlig have og flot udsigt over marker og Østersøen i horisonten.

Ejendommen er godt beliggende i udkanten af Søby By - med indkøb, bager, restaurant, strand og havn med færger til både Fynshav og Fåborg.

ET VELINDRETTET OG RUMMELIGT FAMILIEHUS.

Ejendommen indholder:
Indgangsparti - med separat indgang til godt soveværelse - også anvendeligt til fx. kontor eller klinik samt indgang til badeværelse med bruser. Fra indgang er der stor og præsentabel fordelingsgang til husets øvrige rum, 4 værelser, godt bryggers, flisebelagt badeværelse med kar og dusch og gulvvarme. Der er flot intakt 70'er køkken med flot grøn farve. Der er desuden stor spisestue og stor opholdstue.

Alt i alt en dejlig rummelig bolig tæt på den skønne nator.

Der er varmepumpe (luft/vand), tilsluttet offentlig spildevandsrensning samt egen brønd.

Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk


SØBY

Søby er med sine næsten 500 indbyggere måske Ærøs mindste by - men den ligger i absolut det rummeligste og mest varierende område på Ærø og har nok det allerstørste udviklingspotentiale hvad angår turisme-projekter.
Samtidig huser Søby øens største og mest innovative arbejdsplads, Søby Værft, der både fungerer som reparationsværft og som laver nybygninger. Af international interesse er el-færgen, Ellen, der vil være i stand til at sejle på længere strækninger end hidtil set i el-færgedrift. I Søby er der færge til Fynshav og Faaborg.
Vest for Søby ligger den lille landsby, Haven, samt øens golfbane, der har seaside view til tre sider og regnes for en af Europas bedst beliggende. Syd for Søby ligger naturområdet Vitsø. Mod vest finder du øens kunsthøjskole, der har nationalt ry for at være adgangsfremmende til landets akademiske uddannelser. Lidt længere og du finder øens lille 'slot', herregården Søbygaard, med egen voldgrav og vindebro, centrum for kulturelle arrangementer og familie-aktiviteter for både øboerne selv, såvel som for turister og lejrskoler.
Øvrige landsbyerne tæt på Søby er Leby, der bl.a. huser øens populære private børnehave, og Skovby, Ærøs måske mest idylliske landsby.

Ø-LIV
Det er ikke blot en trend i tiden, at folk gerne vil væk fra større byers stress og jag.
Nej, det er snarere en genopdagelse af, at livet ikke blot leves - men leves godt, praktisk, nært - på en ø. En genopdagelse af, at begreber som hjælpsomhed og omsorg trives i bedste velgående.
Hvad menes vi så, når vi siger, at drømmen er på en ø?
Jo, først og fremmest, at den ene by er lige så forskellig fra den anden, ligesom landsbyerne er det. Og foretrækker man 'eneboer'-tilværelsen, så er der også rig mulighed for at bo isoleret, men dog med naboer i tryg afstand.
For måler vi Ærø på livskvalitet og højt til loftet, så er der ikke det redskab opfundet, der kan måle det.
Men måler vi kvadratmeterne, jo, så er de til at overskue, med blot 36 km i længden og 15 km på det bredeste, så er køreturen hurtigt overstået. Men så er der alle de pragtfulde, snoede veje, der fører lige ind i ø-eventyret: Vejen til den lillebitte strand, vejen til udflugten og -sigten, vejen til landsbyen, vejen til klinten, vejen til det gode fiskested.
Det er derfor vi siger, at drømmen er på en ø!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.