Havnegade 32, 5960 Marstal

BYHUS I MARSTAL - VED HAVNEN - NÆR STRANDEN.

Vi befinder os i Havnegade - i et af Marstals mest populære områder, som er omgivet af det maritime miljø.

Et stenkast herfra finder du den livlige lystbådehavn med legeplads til børnene, Sønderrenden med grill og slæbested - som har udsigt over til den smukke og gamle kalkovn.

Ligeledes har du inden for få hundrede meter det lille hav med gode SUP-board muligheder og den populære badestrand ved Eriks hale med badebro, samt de smukke farverige strandhuse.

Denne flotte ejendom præsenterer sig smukt i gadebilledet med fin facade og rødt tegltag med kvist. Indenfor er rumfordelingen god - og fremhæves må førstesalen, som bl.a. byder på en god opholdstue med havkig.

Et godt byhus / fritidshus nær alle Marstals herligheder.

Indeholder:
Langs gavlen er der adgang til den hyggelige gårdhave med lille redskabshus, som er ideel til opbevaring af fx. havemøbler mm.

Herfra træder du videre ind i entréen med indgang til det nydelige badeværelse samt det fine køkken. Via køkkenet er der endvidere trappeopgang til førstesalen, samt adgang til stuen, som har et godt lysindfald og flotte trægulve.

Førstesalen byder på en god opholdstue med kvist og havkig mod Langeland - samt døråbning ind til soveværelset, som også har kvist.

Så er du på udkig efter et godt byhus nær havn og strand. Så bestil en fremvisning på Havnegade 32 i Marstal.

Ejendommen er anvendelig som både helårs- og fritidsbolig.

Der er tilsluttet vand fra Ærø vand og luft til luftvarmepumpe.
Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk


OM MARSTAL
Den største by på Ærø er Marstal, som ofte kaldes Skipperbyen. Marstals historie oser af saltvand og tjære. Gadenettet er præget af, at havnen altid har spillet en stor rolle. De karakteristiske småsmøger, de såkaldte 'snorrer', er vidner derpå. Langs havnen finder man et charmerende miljø med coastere, joller og en stor lystbådehavn. Havnemolen med den gamle kalkovn giver læ for østenvinden, bygget til formålet af skippere og bønder. I Marstal har et af Danmarks bedste Søfartsmuseer sit hjem. Her ligger øens folkeskole, Marstal Skole, samt Marstal Navigationsskole og VUC. Og her er et rigt handelsliv og øens største handelsgade. Byens mange gæster og indbyggere - over 2.200 styks - nyder omgivelserne; ikke mindst Eriks Hale, hvor de små, ikoniske badehuse står og spejler sig i Det Lille Hav, mens bølgerne slår ind fra Østersøen på den anden side.


ÆRØ
En ø kan bedst beskrives som et mikrokosmos, hvor man på trods af størrelsen, stadig kan finde 'alt' - fra sygehus til behandlere, fra skoler til folkeuniversitet, fra idrætshaller til aktivitetshuse, fra byggemarked til specialbutikker, fra grillen på havnen til gourmet-restauranter.
På Ærø har det kommunalt været en hjertesag, at øboernes livskvalitet er i top, f.eks. ved at forbinde hele øen med gratis bus med stort set timedrift - noget der som regel overrasker behageligt, når turister besøger øen. Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver by havde sit eget handelsliv, kulturliv, så vil man se, at det engang var normen, at 'alt' var indenfor rækkevidde. Sådan er ø-livet stadig i dag - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.
Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.