Kongeballevej 20, 5970 Ærøskøbing

STEMNINGSFULD VILLA I LILLE LANDSBY - NATUR I BAGHAVEN

"DEN GAMLE KØBSMANDSGÅRD"

I den fredfyldte lille landsby, midt på Ærø, finder du denne spændende og rummelige ejendom .

Ejendommen er beliggende i "Store Rise " som ligger ca 5 km fra Ærøskøbing By og ca 8 km fra Marstal by. Der er få hundrede meter til offentlig transport, sportshal, legeplads samt Rise Bryggeri med sommercafé. Østersøen / vandet er også nær - blot ca 4 km til den populære Risemark Strand ved Østersøen som også byder på gode fiskemuligheder, både fra land og til vands - Bla. er der bådophaler plads ved Dunkærmark.

En ejendom med natur i baghaven - med god plads og muligheder.

Indeholder:
Stor lys entré - som fører os videre til det store åbne rum, med køkken og stue med brændeovn - og med loft helt til kip - og dermed giver en rigtig god og spændende rum fornemmelse. Der er ligeledes i stueplan 2 værelser, flisebelagt badeværelse samt trappe til 1. sal med et værelse (ikke registreret på BBR) samt stort repos (ikke registreret på BBR) med udsyn over det åbne rum.

Der er udhuse - og stor ugenert have (som i dag trænger til en kraftig beskæring).

Der er tilsluttet fjernvarme, tilsluttet offentlig spildevandssrensning og vand fra Rise Vandværk

Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk

Skal ejendommen anvendes som fritidsbolig kan 80% belåning sandsynligvis ikke opnås (75%). Uanset om ejendommen skal anvendes som fritidsbolig eller helårsbolig anbefales det at rådføre sig med eget pengeinstitut.ÆRØSKØBING
Den næststørste by på Ærø er Ærøskøbing, som i folkemunde kaldes 'Eventyrbyen'.
Ærøskøbing er måske Danmarks smukkeste by, med de farverige, charmerende og velholdte huse i bymidten. Og selv om Ærøskøbings historie er helt unik, så er byen ikke en museums-by. Nej, livet leves bag de smukke facader, de brolagte gader er fyldt med leben og der er et langt større udvalg af caféer, restauranter og spændende butikker, end man kunne forvente af en by med ca. 900 indbyggere. Årshjulet er præget af de mange brudepar, der vælger byen som ramme for deres store dag og det er ikke usædvanligt at møde brudepar i flotteste skrud i gaderne. I Ærøskøbing finder man øens friskole, Ærø Friskole. Området omkring Ærøskøbing er fredet - og ligeså unikt som byen er det - og man glædes sammen med de mange turister, der lægger vejen forbi - bl.a. over den perlerække af strandhuse, der ligger på Vesterstrand. Tvillingefærgerne MF Marstal og MF Ærøskøbing sejler næsten timedrift til Svendborg.

ÆRØ
En ø kan bedst beskrives som et mikrokosmos, hvor man på trods af størrelsen, stadig kan finde 'alt' - fra sygehus til behandlere, fra skoler til folkeuniversitet, fra idrætshaller til aktivitetshuse, fra byggemarked til specialbutikker, fra grillen på havnen til gourmet-restauranter.
På Ærø har det kommunalt været en hjertesag, at øboernes livskvalitet er i top, f.eks. ved at forbinde hele øen med gratis bus med stort set timedrift - noget der som regel overrasker behageligt, når turister besøger øen. Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver by havde sit eget handelsliv, kulturliv, så vil man se, at det engang var normen, at 'alt' var indenfor rækkevidde. Sådan er ø-livet stadig i dag - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.
Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.