Strandbyvejen 2, Ommel, 5960 Marstal

HALVDELEN AF FLOT RØDSTENSHUS I HYGGELIG LANDSBY

Drømmer du om landsby-idyl? Med natur, hav og højt til loftet og med strand og havnen i slentre-afstand? Alt dette findes i Ommel.
Fra ejendommen er der blot ca. 3km ind til Marstal by, med indkøb, skole, færgeforbindelse mm.

Omgivelserne her I Ommel By er skønne og hyggelige. Husene ligger fint side om side, her pusles der i de små haver, cyklister kommer forbi på deres rute til/fra Nevrestien til Ærøskøbing, og folk hilser på deres vej til dagens gøremål.

På hjørnet af Hovedgaden og Strandbyvejen finder du dette flotte tvillinghus i rødsten . Huset til venstre " Søhvile " er netop sat til salg .
Ejendommen der er opført i 1905 og fremstår både inde og ude i pæn stand.
Til ejendommen er der god have, lukket og ugenert gårdhave, udhus samt havkig fra flere steder i huset.

Fra ejendommen er ligeledes kun få hundrede meter til den lille havn ved Strandbyen med fiskehuse, små joller og badestrand.
Et flot helårs- / fritidshus i godt nær miljø.

Fra gaden, har du foran ejendommen, en fin lille have med blomsterbede samt indkørsel og lille bygning på venstre side. Langs huset er der et fint stykke græsareal, med lille hyggekrog - hvor man kan nyde solen. Herfra kan du gå bagom og indtil lukket og flisebelagt baggård, med indgang til køkkenet.
Udhuset er rummeligt, hvor der er plads til både grill, cykler mm. eller evt lille værksted.

Indeholder:
Entré med trappeopgang til førstesal og indgang til den rummelige dobbelt stue med højt til loftet, flotte trægulve og brændeovn. Spisestue med indgang til værelse. Fint Ikea køkken fra 2008 med videre adgang ud til lille mellemgang.
I køkken er der også lem med nedgang til kælder.
Fra mellemgang er der indgang til flot badeværelse fra 2008 med muret bruseniche og gulvvarme, samt skydedør indtil rum med vaskemaskine og tørretumbler. Fra mellemgang kan du gå videre ud til den lukket, ugenerte samt flisebelagt gårdhave.


Førstesalen er indrettet med et godt værelse med havkig mod Strandbyen og Halmø. Ligeledes er der et stort og rummeligt opholdsrum, hvor du har god mulighed for at etablere et eller flere værelser.


Et godt byhus i hyggeligt lokalsamfund med god atmosfære - ideelt til den lille familie.


Der er tilsluttet fjernvarme, brændeovn og vand fra Ærø vand.

Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk

Skal ejendommen anvendes som fritidsbolig kan 80% belåning sandsynligvis ikke opnås (75%). Uanset om ejendommen skal anvendes som fritidsbolig eller helårsbolig anbefales det at rådføre sig med eget pengeinstitut.


OM OMMEL:
Ommel er en landsby med næsten 300 indbyggere ca. tre kilometer nordvest for Marstal. Ommel har mange hyggelige smalle gader med gamle, pittoreske huse. Byen fremtræder med sin sluttede bebyggelse og krogede gader som en kompakt landsby.

Det kan næsten ikke blive mere autentisk end her.

Det tidligere missionshus er nu beboerhus og huser en aktiv beboerforening, der bl.a. sørger for fællesspisning og en række aktiviteter i løbet af året, såsom julemarked og fastelavn. Der er kro - der jævnligt serverer dagens ret til en billig penge - og sportsplads, samt nogle få erhvervs-virksomheder. Byen ligger på en halvø med havnene Kleven og Strandbyen, hvorfra der tidligere blev drevet søfart og fiskeri. I dag benyttes havnene især af lokale og lystfartøjer og der arrangeres årligt træf for smakkejoller. Med de to aktive og meget forskellige små havne, med både vandre- og cykelsti til naturskønne områder såvel som nærmeste byer, med et gadenet, der i første omgang kan forvirre, men på den lange bane er med til at understrege landsbystemningen, med den korte afstand og skolebus til den største by på Ærø, Marstal - så kan det ikke undre, at Ommel oplever en sand opblomstring i disse dage, bl.a. med mange nye tilflyttede børnefamilier.

OM ÆRØ

Ærø kaldes ikke for ingenting 'Perlen i Øhavet'.

Med enestående gode færgeforbindelser til fastlandet, velfungerende og forskelligartede små byer i hver sin ende af øen og med en perlerække af blomstrende landsbyer, så åbner Ærø op for drømmemuligheder for alle, der ønsker at leve livet på en helt anden måde, end den gængse. Og for mange viser det sig, at det ikke er tomme løfter: At drømmen virkelig er på en ø.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.