Buegade 2A, 5960 Marstal

BYHUS VED HAVNEN - MED HAVKIG TIL VANDET.

I Marstal by, nær det maritime miljø og Sønderrenden - finder du på hjørnet af Buegade og Havegade "Bella Vista".
Bella Vista er et flot, rummeligt og velindrettet byhus - der fremstår i pæn stand både udvendigt og indvendigt.

Ejendommen er på nuværende tidspunkt opdelt med 3 lejligheder - således at den er velegnet til udlejning, men også velegnet til familien, som vil have plads. Har man ikke brug for hele pladsen - så er udlejning meget oplagt.
Der er til boligen desuden godt havkig fra stueplan og førstesal, samt lukket gårdhave med terrasse, udestue og blomsterbede.

En flot ejendom med flere anvendelsesmuligheder.


Indeholder: Beboelsen på førstesal har egen indgang. Fra gaden er der døråbning til entre med trappe til 1.sal, og indgang til lille værelse til vaskefaciliteter. Førstesalen er indrettet med lille repos med indgang til beboelsen og separat WC med brus. Lejligheden består af et flot køkken/alum med loft til kip, brændeovn og godt soveværelse samt lille hems. Der er fra køkken godt havkig over havnen og langeland.

Fra Buegade har du endvidere indgang til dejlig lukket og ugenert gårdhave med terrasse og blomsterbede samt udstue. Herfra er der indgang til lejligheden i stueplan og lejligheden i sidebygningen.

Du har via udestue indgang til lejligheden i stueplan. Lejligheden indeholder et godt og rummeligt køkken med spiseplads. Fra køkken har du indgang til flot og lys stue med havkig. Herfra går du videre ind til fint værelse med skabsplads. Fra værelset har du adgang til dejligt lyst vandskuret badeværelse med muret bruseniche.
Der er desuden gulvvarme i stue, køkken, samt badeværelse.

Sidebygningen indeholder et køkken/alrum, pænt soveværelse og flisebelagt badeværelse med brus og delvis gulvvarme.

En flot og rummelig ejendom med et hav af muligheder - bør ses.


OM MARSTAL
Den største by på Ærø er Marstal, som ofte kaldes Skipperbyen.
Marstals historie oser af saltvand og tjære. Gadenettet er præget af, at havnen altid har spillet en stor rolle.
I Marstal har et af Danmarks bedste Søfartsmuseer sit hjem. Her ligger øens folkeskole, Marstal Skole, samt Marstal Navigationsskole og VUC. Og her er et rigt handelsliv og øens største handelsgade.
Byens mange gæster og indbyggere - over 2.200 styks - nyder omgivelserne; ikke mindst Eriks Hale, hvor de små, ikoniske badehuse står og spejler sig i Det Lille Hav, mens bølgerne slår ind fra Østersøen på den anden side.

OM ÆRØ
På Ærø har det kommunalt været en hjertesag, at øboernes livskvalitet er i top, f.eks. ved at forbinde hele øen med gratis bus med stort set timedrift.
Den gratis bus er medvirkende til, at ø-livet føles trygt og godt og overskueligt
Men hvad er det lige præcis, der gør ø-livet så unikt?
Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver lille by havde sit eget handelsliv, kulturliv og arbejdsliv, så vil man se, at dét, der engang var normen i hele Danmark - at 'alt' var indenfor rækkevidde - stadig er virkelighed på Ærø.
Ja, sådan er ø-livet - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.

Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'!


Der er tilsluttet fjernvarme og vand fra Ærø vand. (Elvarme, varmepumpe, brønd osv. )

Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk

Skal ejendommen anvendes som fritidsbolig kan 80% belåning sandsynligvis ikke opnås (75%). Uanset om ejendommen skal anvendes som fritidsbolig eller helårsbolig anbefales det at rådføre sig med eget pengeinstitut.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.