Kærvej 2, Ommel, 5960 Marstal

IDYL I LANDSBYRAMMER - OG FÅ HUNDREDE METER TIL STRAND

I den lille hyggelige Landsby Ommel, finder I denne charmerende ejendom med fantastisk dejlig have med pavillon.

Der er kun ca 3 km indtil Marstal by med gågade, indkøbsmuligheder, restauranter og museum mm.

Få hundrede meter fra ejendommen, finder du også den lille havn ved Strandbyen, hvor der også er badestrand.

Huset er godt indrettet, med mange små fine detaljer, hvor alle kvadratmeter udnyttes til fulde og fra husets 1. sal er der flot udsigt til vandet

Et godt fritids- helårshus i populære Ommel.Indeholder:
Kærvej 2 byder velkommen fra gaden , med døråbning til entre med videre indgang til stue og trappeopgang til førstesal. Stuen er rummelig og velindrettet, , her kan du nemt indrette både sofaarrangement og spiseplads. Ligeledes er der et godt vinduesparti ud mod haven med udgang til overdækket terrasse. Fra stuen har du endvidere indgang til lille gang med adgang til fint og præsentabel Kvik køkken fra 2009 og badeværelse.

Første salen byder på et lille repos, som på nuværende tidspunkt er indrettet som kontor. Herfra bliver du via fordelingsgang ført ind til ejendommens to gode værelser med skabsplads, hvor du fra det ene af værelserne har havkig mod Strandbyen og Halmø. For enden af gangen er der pænt badeværelse med bruseniche fra 2010.

Bagtil finder I det som virkelig kendetegner denne ejendom. Nemlig den smukke, velholdte og harmonikse have, bestående af flotte blomsterbede, skulpturer og træer som at anlagt rundt langs kanten. Prikken over i'et, er den fine have palvillon som er anbragt i midten af haven. Fra haven er der også adgang til redskabsskur/værksted samt garage.

Et rigtig fint byhus nær havn og strand, godt beliggende i hyggeligt landsbymiljø. Ejendommen er anvendelig både som fritids/helsårbolig.


Der er tilsluttet vand fra Ærø vand og Elvarme
Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk

Skal ejendommen anvendes som fritidsbolig kan 80% belåning sandsynligvis ikke opnås (75%). Uanset om ejendommen skal anvendes som fritidsbolig eller helårsbolig anbefales det at rådføre sig med eget pengeinstitut.


OM OMMEL:
Ommel er en landsby med næsten 300 indbyggere ca. tre kilometer nordvest for Marstal. Ommel har mange hyggelige smalle gader med gamle, pittoreske huse. Byen fremtræder med sin sluttede bebyggelse og krogede gader som en kompakt landsby.

Det kan næsten ikke blive mere autentisk end her.

Det tidligere missionshus er nu beboerhus og huser en aktiv beboerforening, der bl.a. sørger for fællesspisning og en række aktiviteter i løbet af året, såsom julemarked og fastelavn. Der er kro - der jævnligt serverer dagens ret til en billig penge - og sportsplads, samt nogle få erhvervs-virksomheder. Byen ligger på en halvø med havnene Kleven og Strandbyen, hvorfra der tidligere blev drevet søfart og fiskeri. I dag benyttes havnene især af lokale og lystfartøjer og der arrangeres årligt træf for smakkejoller. Med de to aktive og meget forskellige små havne, med både vandre- og cykelsti til naturskønne områder såvel som nærmeste byer, med et gadenet, der i første omgang kan forvirre, men på den lange bane er med til at understrege landsbystemningen, med den korte afstand og skolebus til den største by på Ærø, Marstal - så kan det ikke undre, at Ommel oplever en sand opblomstring i disse dage, bl.a. med mange nye tilflyttede børnefamilier.


ÆRØ
En ø kan bedst beskrives som et mikrokosmos, hvor man på trods af størrelsen, stadig kan finde 'alt' - fra sygehus til behandlere, fra skoler til folkeuniversitet, fra idrætshaller til aktivitetshuse, fra byggemarked til specialbutikker, fra grillen på havnen til gourmet-restauranter.
På Ærø har det kommunalt været en hjertesag, at øboernes livskvalitet er i top, f.eks. ved at forbinde hele øen med gratis bus med stort set timedrift - noget der som regel overrasker behageligt, når turister besøger øen. Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver by havde sit eget handelsliv, kulturliv, så vil man se, at det engang var normen, at 'alt' var indenfor rækkevidde. Sådan er ø-livet stadig i dag - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.
Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.