Skovgyden 8, 5960 Marstal

HYGGELIGT OG GODT INDRETTET HELÅRS-/FRITIDSHUS

På hjørnet i en af Marstal små idylliske gader, ser du i bybilledet dette charmerende byhus i to plan. Ejendommen har en god og central beliggende, hvor du har Superbrugsen og gågaden lige rundt hjørnet.

Små 100 meter herfra finder du havnen med udsigt til Langeland og holmene samt færgeforbindelse til Rudkøbing. Det er også her fiskerbådene kommer ind med dagens fangst, og her de store skonnerter slår et smut forbi på deres vej rundt i det danske farvand. Forsætter du ud langs Havnegade kommer man forbi den travle lystbådehavn og videre ud til 'Erik Hale', som er en velbesøgt sandstrand med det store, åbne hav til den ene side og 'det lille hav' til den anden side. Et ideelt for sted for windsurfere, kajakroere, SUP-Board, optimistjoller eller de små poder i deres gummibåde.

Et godt byhus med alt inden for kort afstand.

Indeholder: Fra gaden er der indgang til entré med trappe til 1. sal. Herfra er der indgang til hyggelig opholdsstue med trægulv i åben forbindelse med spisestue / alrum. Fra spisestue er der envidere indgang til det lille Køkken med de 'klassiske' tern på gulvet, nyere elementer / vask og indbygget skab. Fra køkken er der bagudgang til lille vej, hvor du få meter derfra kan tilgå det tilhørende udhus med aflukket terrasse og lille have - nem at holde, når den er klargjort.


Der er tilsluttet fjernvarme og vand fra Ærø vand.
Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk

Skal ejendommen anvendes som fritidsbolig kan 80% belåning sandsynligvis ikke opnås (75%). Uanset om ejendommen skal anvendes som fritidsbolig eller helårsbolig anbefales det at rådføre sig med eget pengeinstitut.

OM MARSTAL:
Skipperbyen Marstal har det meste og det hele nærmest i gåafstand. Der er folkeskole, Navigationsskole og VUC. Indkøbsmuligheder som supermarked, trælast, sportstøj/udstyr, radio/tv forhandler, bank, tøjbutikker, isenkram, optik, brugskunst, salg af malerier af kendte Ærøboere og andre, bager, museum, flere spisesteder og hoteller og meget mere. Der er sportsaktiviteter for enhver smag og et eldorado for sejlere, vindsurfere og kajakroere. Er man naturelsker skal man besøge Marstal....og hele Ærø.

ÆRØ
En ø kan bedst beskrives som et mikrokosmos, hvor man på trods af størrelsen, stadig kan finde 'alt' - fra sygehus til behandlere, fra skoler til folkeuniversitet, fra idrætshaller til aktivitetshuse, fra byggemarked til specialbutikker, fra grillen på havnen til gourmet-restauranter.
På Ærø har det kommunalt været en hjertesag, at øboernes livskvalitet er i top, f.eks. ved at forbinde hele øen med gratis bus med stort set timedrift - noget der som regel overrasker behageligt, når turister besøger øen. Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver by havde sit eget handelsliv, kulturliv, så vil man se, at det engang var normen, at 'alt' var indenfor rækkevidde. Sådan er ø-livet stadig i dag - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.
Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.