Øster Bregninge 59B, 5970 Ærøskøbing

VELHOLDT VILLA I DEN BLOMSTRENDE LANDSBY

Gennemført smagfuld og ulastelig velholdt villa fra 1917 - generøs med plads og derved ideel til den store familie, der søger hus med flere rummelige værelser. Huset er trukket tilbage fra landevejen og har en ganske stor have, hvorfra der er skøn udsigt til mark og hav.

Husets gedigne karaktertræk og gennemført smagfulde modernisering overalt udstråler kvalitet fra kælder til kvist.


Indeholder:
Husets beboelse er pt. på næsten 200 m2 og der er mulighed for at indrette yderlige familierum/værelser på førstesalen, hvor ca. 70 m2 står uudnyttet. Garagen er på ca. 18 m2 og i forlængelse heraf et overdækket område velegnet til cykler, redskaber mm. Der er yderligere overdækket parkeringsplads på området foran huset.

Der er adgang til huset via to indgange. Den ene er placeret på siden af huset førende ind i entré med adgang til køkken og trappe til førstesal; den anden indgang fører ind i en nyere tilbygget entré med masser af lysindfald fra store vinduer. Videre herfra ind i nyere toilet og husets store og lyse stue med plads til sofaarrangement, såvel som stort spisebord.

Fra stuen er der adgang til terrasse, værelse, samt køkken. Køkkenet, der har god plads til spisebord, er praktisk og velindrettet og fører videre til lille fordelingsgang til husets master soveværelse - med store vinduer såvel som terassedør - og husets store og moderne badeværelse. Fra køkkenet er der endvidere adgang til trappe til husets kælder - hvor vaskekælder og viktualierum ligger - og til husets oprindelige entré, med flot trappe til 1. salen til to værelser af god størrelse.

Huset er opført i rødsten og kræver derfor meget lidt vedligeholdelse. Haven er praktisk, med to anlagte terrasser, den ene langs huset på ca. 20 m2 med de to terrassedøre til henholdsvis stue og master soveværelse. Den anden er lagt højere for at give udsyn over den gode udsigt. Området foran huset er anlagt flot med fliser og bed.

Husets ene nabo er det lokale forsamlingshus og den anden er en feriebolig - således er haven ugenert, selvom man er tæt på landsbyens liv og levned.

OM BREGNINGE
Bregninge er en landsby på Ærø - beliggende på det vestlige Ærø mellem Søby og Vindeballe - med ca. 200 indbyggere. Bregninge er officielt kåret som Danmarks første Blomstrende Landsby. Selve landsbyen er overvejende bebygget på begge sider af landevejen, med enkelte beboede sidegader. Bregninge har mange velholdte stråtækte bindingsværkhuse, en middelalderkirke, et forsamlingshus "Bregninge Sognegaard", "Tilflytterhuset" - en fuldt møbleret prøvebolig, som Ærø Kommune stiller til rådighed for mulige tilflyttere, såvel som gårdbutikker, gallerier, arbejdende værksteder, B&Bs og en sæsonåben restaurant.

OM ÆRØ:

Ærø kaldes ikke for ingenting 'Perlen i Øhavet'.

Med enestående gode færgeforbindelser til fastlandet, velfungerende og forskelligartede små byer i hver sin ende af øen og med en perlerække af blomstrende landsbyer, så åbner Ærø op for drømmemuligheder for alle, der ønsker at leve livet på en helt anden måde, end den gængse. Og for mange viser det sig, at det ikke er tomme løfter: At drømmen virkelig er på en ø.

Der er tilsluttet vand fra Ærø vand. (Elvarme, varmepumpe, brønd osv. )

Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk

Skal ejendommen anvendes som fritidsbolig kan 80% belåning sandsynligvis ikke opnås (75%). Uanset om ejendommen skal anvendes som fritidsbolig eller helårsbolig anbefales det at rådføre sig med eget pengeinstitut.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.