Alleen 3, 5985 Søby Ærø

VILLA - MED HAVN OG STRAND RUNDT HJØRNET

Denne klassiske rødstensvilla fra 1936 ligger godt placeret i Søby - godt tilbage trukket fra hovedvejen og alligevel placeret midt i byens hjerte.

Udefra fremstår huset i ok stand, med blandt andet nyere tag, men indvendigt har boligen brug for en kærlig hånd - og må betragtes som HÅNDVÆRKER TILBUD.

Ejendommen er godt beliggende med gåafstand til dagligvarebutik, natur, strand, legeplads ved havnen, færge til både Als og Fyn, samt gratis bus, der binder hele øen sammen.

Ejendommen kan også anvendes som fritidsbolig.


Indvendigt har det kun været muligt at tage få fotos.

Ejendommens overtages med løsøre, skrot mm - der er tilbage, når boet har taget det, som de ønsker.


OM SØBY:
Søby ligger i den nordlige ende af Ærø, og har færgeforbindelse til Als og til Faaborg/Fyn.
Søby har bl.a. supermarked, bager og godt spisested. Naturen er nær. Vitsø med dæmningen ved Østersøen, Golfbanen næsten som "nabo". Havnen med aktivitet fra fiskebåde og lystsejlere. Stranden ligger lige ved siden af lystbådhavnen. Så det hele er i meget nær afstand.

ÆRØ
En ø kan bedst beskrives som et mikrokosmos, hvor man på trods af størrelsen, stadig kan finde 'alt' - fra sygehus til behandlere, fra skoler til folkeuniversitet, fra idrætshaller til aktivitetshuse, fra byggemarked til specialbutikker, fra grillen på havnen til gourmet-restauranter.
På Ærø har det kommunalt været en hjertesag, at øboernes livskvalitet er i top, f.eks. ved at forbinde hele øen med gratis bus med stort set timedrift - noget der som regel overrasker behageligt, når turister besøger øen. Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver by havde sit eget handelsliv, kulturliv, så vil man se, at det engang var normen, at 'alt' var indenfor rækkevidde. Sådan er ø-livet stadig i dag - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.
Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.