Voderup 3, 5970 Ærøskøbing

LANDEJENDOM VED DAM OG SKØN NATUR VED "VODERUP KLINTER"

En sjælden perle er nu kommet til salg i det fredede naturskønne område ved Voderup klinter.

Denne skønne vedligeholdte gård, ligger med direkte udsigt til dammen, hvor både det lokale svanepar, ænder og klokkefrøer holder til.
Når du køre ind på gårdspladsen med de toppede brosten bliver du øjeblikkeligt taget tilbage i tiden, og skuldrene falder på plads.

Gården ligger i et naturskønt område med højt til loftet, fri udsigt over marker og en skøn parklignende have. Gården ligger kun få hundrede meter fra Voderup klinter og~har egen privat tinglyste sti langs diget direkte dertil, hvor aftensolen kan nydes på klinten.
Ejendommen ligger på en næsten 1 ha stor grund, hvoraf en del af arealet er udlagt til den frie natur og hvor blomster og bier får lov til at være i harmoni. I øjeblikket bliver gården brugt som fritidshus.~


Når du træder indenfor venter der dig et veldisponeret hovedhus med en stor entre med terrassofliser som også køre igennem i landkøkkenet.
Fra køkkenet går du ind i den dejlige store ‘blå stue’ med både spisestue og opholdsstue og direkte udgang til den skønne store have.~

Den ‘røde stue’ er varm og hyggelig med brændeovn, hvorfra der er adgang til to, ud af de fire gode soveværelser. Badeværelset er bevaret med fine gamle fliser. Alle vinduer der vender mod haven er af nyere dato, og indvendige ydermure er nyisoleret.

Stort praktisk bryggers/vaskerum med gode opbevaringsmulighedet og udgang til urtehave.

Udover de angivne 161m2 på BBR findes der yderligere ekstra værelser, der sagtens kunne udnyttes.
Både den store lade og garagen har nyere porte med elektrisk åbning og i staldbygningen er der plads til både heste og køer.

I det hele taget er ejendommen meget velholdt, og det er kun fantasien der sætter grænser for mulighederne.
Der er tilsluttet vand fra Ærøskøbing Vandværk og med det velfungerende minirenseanlæg spares der mange kroner på vandafledningsafgiften. Ældre toiletrum og te-køkken, der ikke er noteret på BBR, i husets vestlige side, er ikke i drift og ikke tilsluttet spildevandsrensningen.

Dette er en oase der skal ses og opleves”Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk

Skal ejendommen anvendes som fritidsbolig kan 80% belåning sandsynligvis ikke opnås (75%). Uanset om ejendommen skal anvendes som fritidsbolig eller helårsbolig anbefales det at rådføre sig med eget pengeinstitut.

MIDT-ØEN
Ærø er ikke en flad ø – sammenlignes ofte med en hval-ryg – og på toppen af ’ryggen’ finder du midt-øen, med en hel stribe af større, velfungerende landsbyer: Olde, Tranderup, med Ærøs efterskole, Vindeballe, med egen kro, Bregninge, med kulturhus og populære overnatningssteder. Bare 6 km mod vest finder du eventyrbyen, Ærøskøbing.

Bevæger du dig i sydvestlig retning, finder du Lille Rise, Dunkær og Store Rise, hvor øens elskede bryggeri ligger.

Øens nok mest populære natur-turistmål er Voderup Klint – her opleves naturen mere overvældende og kystlinjen mere dramatisk med rullesten og strande med diger, bølger. I umiddelbar nærhed, den hyggelige landsby, Voderup.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.