Danmarksgade 2, 5960 Marstal

FRITIDS- / BYHUS I SKIPPERBYEN - MED DEJLIG GÅRDHAVE

I den farverige og rolige Danmarksgade, finder du dette byhus - godt beliggende nær skole, gågaden og indkøb. For enden af vejen er der smutvej via sti til alle Marstal´s herligheder.
Huset er godt indrettet - og kan rumme en lille familie, så velegnet både som helårs- og som fritidshus. Der er bla. 3 værelser, som har en fin størrelse.
Der er en dejlig baggård og baghave med lille græsareal samt bagindgang - således at cyklen mm - ikke behøver igennem huset. Der er desuden redskabsskur til opbevaring.
Indeholder:
Entré med indgang til stor og rummelig vinkelstue - højt til loft med trægulve og gulvtæppe. Der er fra stuen indgang til stort værelse med god skabsplads samt trappe til 1.sal. Fra stuen er der endvidere åben forbindelse til lille køkken med nedgang til kælder, hvor der er god plads til opbevaring. Der er fra køkken videre adgang til lille baghus - indrettet med fint lille badeværelse og udgang til dejlig gårdhave med godt redskabsskur, flotte blomsterbeder med charmerende havemølle samt bagudgang til slippe. 1.sal er godt veludnyttet - højt til loft og indrettet med repos, med mulighed for ekstra soveplads samt 2 gode værelser der er udnyttet til kip samt fint badeværelse med badekar.
ET GODT BYHUS NÆR ALT


Der er tilsluttet fjernvarme og vand fra Ærø vand. Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk


Skal ejendommen anvendes som fritidsbolig kan 80% belåning sandsynligvis ikke opnås (75%). Uanset om ejendommen skal anvendes som fritidsbolig eller helårsbolig anbefales det at rådføre sig med eget pengeinstitut.


OM MARSTAL:
Skipperbyen Marstal har det meste og det hele nærmest i gåafstand. Der er folkeskole, Navigationsskole og VUC. Indkøbsmuligheder som supermarked, trælast, sportstøj/udstyr, radio/tv forhandler, bank, tøjbutikker, isenkram, optik, brugskunst, salg af malerier af kendte Ærøboere og andre, bager, museum, flere spisesteder og hoteller og meget mere. Der er sportsaktiviteter for enhver smag og et eldorado for sejlere, vindsurfere og kajakroere. Er man naturelsker skal man besøge Marstal....og hele Ærø.


ÆRØ
En ø kan bedst beskrives som et mikrokosmos, hvor man på trods af størrelsen, stadig kan finde 'alt' - fra sygehus til behandlere, fra skoler til folkeuniversitet, fra idrætshaller til aktivitetshuse, fra byggemarked til specialbutikker, fra grillen på havnen til gourmet-restauranter.
På Ærø har det kommunalt været en hjertesag, at øboernes livskvalitet er i top, f.eks. ved at forbinde hele øen med gratis bus med stort set timedrift - noget der som regel overrasker behageligt, når turister besøger øen. Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver by havde sit eget handelsliv, kulturliv, så vil man se, at det engang var normen, at 'alt' var indenfor rækkevidde. Sådan er ø-livet stadig i dag - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.
Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.