Kirkevejen 1, Ommel, 5960 Marstal

HELÅRS- / FRITIDSHUS MED DEJLIG HAVE

I den idylliske landsby Ommel - finder du dette lille nydelig byhus, godt beliggende med kort afstand til Øhavsstien og den populære cykelrute til Ærøskøbing, hvor turen går igennem det naturskønne område langs Nevre og vandet.
Der er desuden kun få km ind til Marstal by, hvor du finder indkøbsmuligheder, skole mm. Indenfor kort gåstand har du "Kleven havn", der har bevaret sin lune atmosfære i et maritimt miljø. Her kan du nyde den flotte udsigt, se på de små joller og evt. leje et vildmarksbad. Der er ligeledes kun få hundrede meter ned til Strandbyen havn, et hyggeligt samlingssted for de lokale, hvor der altid er liv og godt udsyn over til øen Halmø. Stranden her er meget familievenlig - da den er velegnet selv til de små børn, eller til voksne som trænger til en frisk dukkert.

Selve ejendommen er opført i 1905 - er behagelig indrettet og har gode værelser. Til ejendommen er der ligeledes dejlig have med redskabsskur og lille flisebelagt terrasse.

Et fint byhus i Ommel nær den skønne natur - velegnet til både helårshus og som fritidshus.


Indeholder: Fra gaden er der hoveddør til entre med åben forbindelse til køkken, indgang til værelse samt trappe til 1.sal. Køkkenet er af fin størrelse med mulighed for god skabsplads, hvorfra der er videre adgang til rummelig stue og lille bryggers. Fra bryggerset er der indgang til flisebelagt badeværelse samt udgang til slippe med videre forbindelse til den dejlige have med lille flisebelagt terrasse, hyggekroge og redskabsskur.

1.sal er godt udnyttet - fremstår lun og rummelig med fin opholdsstue samt soveværelse med skabsplads. Ejendommen er pt. under renovering grundet vandskade.

Der er tilsluttet elvarme og vand fra Ærø vand.
Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk

Skal ejendommen anvendes som fritidsbolig kan 80% belåning sandsynligvis ikke opnås (75%). Uanset om ejendommen skal anvendes som fritidsbolig eller helårsbolig anbefales det at rådføre sig med eget pengeinstitut.


OM OMMEL:
Denne ejendom ligger i Ommel By, som er en lille landsby i naturskønt område. Allerede når du kører ud af Marstal By mod Ommel - vil du nyde den flotte udsigt ud over øhavet - med "Fynsland" i baggrunden. Desværre bliver denne udsigtsfornøjelse meget kort - for du er hurtigt i Ommel (kun 3 km), hvor ejendommen ligger. Forsætter du videre forbi Ommel - fortsætter også naturoplevelserne - mod Ommelshoved, som er turen værd. 2 havne - henholdsvis "Kleven Havn" og "Strandbyens Havn" ligger bare få hundrede meter derfra.

OM MARSTAL:
Skipperbyen Marstal har det meste og det hele nærmest i gåafstand. Der er folkeskole, Navigationsskole og VUC. Indkøbsmuligheder som supermarked, trælast, sportstøj/udstyr, radio/tv forhandler, bank, tøjbutikker, isenkram, optik, brugskunst, salg af malerier af kendte Ærøboere og andre, bager, museum, flere spisesteder og hoteller og meget mere. Der er sportsaktiviteter for enhver smag og et eldorado for sejlere, vindsurfere og kajakroere. Er man naturelsker skal man besøge Marstal....og hele Ærø.

ÆRØ
En ø kan bedst beskrives som et mikrokosmos, hvor man på trods af størrelsen, stadig kan finde 'alt' - fra sygehus til behandlere, fra skoler til folkeuniversitet, fra idrætshaller til aktivitetshuse, fra byggemarked til specialbutikker, fra grillen på havnen til gourmet-restauranter.
På Ærø har det kommunalt været en hjertesag, at øboernes livskvalitet er i top, f.eks. ved at forbinde hele øen med gratis bus med stort set timedrift - noget der som regel overrasker behageligt, når turister besøger øen. Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver by havde sit eget handelsliv, kulturliv, så vil man se, at det engang var normen, at 'alt' var indenfor rækkevidde. Sådan er ø-livet stadig i dag - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.
Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.