Skelhave 1A, 5985 Søby Ærø

IDYL I SKØN NATUR

Tæt ved Søby finder du denne charmerende og hyggelige ejendom med hvidkalkede facader, lyseblå vinduer og stråtægt tag, bygget ca. 1800, nyrenoveret i 19-halvfemserne, med udsigt til det sydfynske Ø-hav.

Ca. 300m ad hyggelig markvej kommer man ned til stranden, hvor du kan bade, fiske og sætte en båd i vandet. Der er nogle minutters gang til det nyrestaurerede historiske Søby Gård, og ca. 5 min i bil til Søby i vest, 10 min til Ærøskøbing, og ca. 20 min til Marstal på østsiden af Ærø. Alle tre byer har færgeafgang til "fastlandet".

Ejendommens boligareal er på tilsammen ca 100 m2, udhusarealet er på 46 m2 og grundarealet på 1584 m2 med diverse frugttræer og ligger dejligt isoleret fra trafik og anden støj; så fredeligt at dådyr spadserer rundt i haven !

Husets interiør er smagfuldt indrettet med Laura Aschley tapeter og gardiner, som skaber en meget speciel stemning; rosa toner i den smagfuldt indrettede stue-etage og lyseblå og gule toner i den nyrenoverede loftetage med loft til kip.

Fra entré kommer man ind i et lille landlig køkken. Stuen har et spisebord med antikke pubstole, hjørneskab, buffet og et sofahjørne med bornholmerur, brændeovn og TV. Fra køkken kommer man ind i et lille soveværelse og brusebadeværelse med VC og varme i gulvet. Tagetagen har 2 senge, 2 skriveborde, boghylder og et ekstra brusebadeværelse, også med WC. Der er udgang til en lille solterrasse, hvor man ugeneret kan tage solbad.

I det ene udhus er der stort køle/fryseskab og vaskesøjle med vaskemaskine og tørretumbler og et tilstødenede åbent rum, der benyttes som udestue Det andet udhus har god plads til haveudstyr, fiskegrej og andre feriehobbies.

Det bemærkes at huset sælges delvis møbleret.

ET DEJLIGT FRIDSHUS, DER OGSÅ KAN BENYTTES UDENFOR SOMMERPERIODEN.

LIDT OM SØBY BY:
Søby ligger i den nordlige ende af Ærø, og har færgeforbindelse til Als og til Faaborg/Fyn.
Søby har bl.a. supermarked, bager og godt spisested. Naturen er nær. Vitsø med dæmningen ved Østersøen, Golfbanen næsten som "nabo". Havnen med aktivitet fra fiskebåde og lystsejlere. Stranden ligger lige ved siden af lystbådhavnen. Så det hele er i meget nær afstand.


LIDT OM ÆRØ
En ø kan bedst beskrives som et mikrokosmos, hvor man på trods af størrelsen, stadig kan finde 'alt' - fra sygehus til behandlere, fra skoler til folkeuniversitet, fra idrætshaller til aktivitetshuse, fra byggemarked til specialbutikker, fra grillen på havnen til gourmet-restauranter.
På Ærø har det kommunalt været en hjertesag, at øboernes livskvalitet er i top, f.eks. ved at forbinde hele øen med gratis bus med stort set timedrift - noget der som regel overrasker behageligt, når turister besøger øen. Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver by havde sit eget handelsliv, kulturliv, så vil man se, at det engang var normen, at 'alt' var indenfor rækkevidde. Sådan er ø-livet stadig i dag - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.
Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.