Møllevejen 18, 5960 Marstal

Harmonisk villa / familiehus nær skole

Harmonisk villa / familiehus nær skole

Her tæt på Marstals bymidte og skolen rundt hjørnet - ligger dette herlige familiehus i murmesterstil.

Der er dejlig ugenert baghave samt flisebelagt terrasse med udekøkken – samt carport med tilhørende redskabsrum.

Huset er velindrettet, planløsning er åben og veldisponeret – og kan rumme en familie op til 5 personer.

Et rummeligt og børnevenligt hus – tæt på det hele.


Indeholder:
Stor bagindgang med plads til opbevaring og adgang til gæstetoilet. Fra baggangen er der også nedgang til kælderen, der egner sig fint til opbevaring. Derudover indeholder huset et stort køkken alrum med brændeovn og dobbeltdør ud til terrasse og baghaven. Endvidere er der 2 opholdsstuer, hvoraf den ene har brændeovn og en mindre entré med trappe til 1.salen. 1. salen indeholder et større badeværelse med stort ovenlysvindue, 3 værelser, samt et mindre kammer, der har god opbevaringsplads i skunken.


Der er tilsluttet fjernvarme og vand fra Ærø vand.

Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk


OM MARSTAL:
Skipperbyen Marstal har det meste og det hele nærmest i gåafstand. Der er folkeskole, Navigationsskole og VUC. Indkøbsmuligheder som supermarked, trælast, sportstøj/udstyr, radio/tv forhandler, bank, tøjbutikker, isenkram, optik, brugskunst, salg af malerier af kendte Ærøboere og andre, bager, museum, flere spisesteder og hoteller og meget mere. Der er sportsaktiviteter for enhver smag og et eldorado for sejlere, vindsurfere og kajakroere. Er man naturelsker skal man besøge Marstal....og hele Ærø.

.
ÆRØ
En ø kan bedst beskrives som et mikrokosmos, hvor man på trods af størrelsen, stadig kan finde 'alt' - fra sygehus til behandlere, fra skoler til folkeuniversitet, fra idrætshaller til aktivitetshuse, fra byggemarked til specialbutikker, fra grillen på havnen til gourmet-restauranter.
På Ærø har det kommunalt været en hjertesag, at øboernes livskvalitet er i top, f.eks. ved at forbinde hele øen med gratis bus med stort set timedrift - noget der som regel overrasker behageligt, når turister besøger øen. Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver by havde sit eget handelsliv, kulturliv, så vil man se, at det engang var normen, at 'alt' var indenfor rækkevidde. Sådan er ø-livet stadig i dag - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.
Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.