Møllevejen 35, 5960 Marstal

PATRICIERVILLA I MARSTAL

På Møllevejen i Skipperbyen Marstal, finder man denne stilfulde kvalitetsbolig med gåafstand til skole, indkøb og ikke at forglemme Marstals øvrige herligheder.

Denne klassiske og velindrettede villa rummer intet mindre end 225 m2 bolig - spændende og i god stil.

Ejendommen fremstår smuk både ud- og indvendigt - med "god sjæl" - hvilket også straks mærkes når man træder ind - lyst og dejligt.

SPÆNDENDE FAMILIEBOLIG I GOD STIL

Præsentabel entré med elegant trappe til første sal med flot lysindfald og med nydelig repos med god skabsplads. På 1. sal er der badeværelse med badekar og bruser samt 3 værelser. Det ene soveværelse er med udgang til altan og med dejlig udsigt over Marstal by . Fra entré er der ligeledes indgang til stort lys badeværelse med elgulvvarme , køkken med god spiseplads, lys og venlig spisestue med stuk samt tv stue med brændeovn og med udgang til udestue samt udgang til hyggelig have, hvor der er mindre græsareal og terrasseområde. Fra entre er der ligeledes trappe til kælderen med god ståhøjde, med stort vaskerum - værksted samt flere gode disponible rum, der f.eks. kan bruges til hobbyrum. Fra kælder er der udgang til haven.

Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk


Om Patriciervalla
En patriciervilla er en ældre, herskabelig villa. De første blev bygget fra omkring 1860 og frem til 1930 for det bedre borgerskab. For at leve op til navnet - patriciere var gammel romersk adel - blev de helst tegnet af en af tidens førende arkitekter med anvendelse af de bedste materialer.

Om Marstal
Boligen ligger med kort afstand fra færgehavnen, og omkring denne er et ganske særligt havnemiljø, man er nødt til at opleve selv. Byen har en lang og ikke mindst spændende historie bag sig, og denne kommer nok bedst til udtryk gennem den omfattende stenmole omkring byen, der blev opført af byen borgere, som beskyttelse af byens flåde bestående af træskibe. - Marstal er i øvrigt Ærøs mest aktive og største by, med mange børnefamilier og unge studerende, og i kort afstand fra hjemmet finder I både indkøbsmuligheder, spisesteder og flere spændende butikker, som I frit kan udforske. - Havnebyen Marstal har foruden de mange charmerende huse og stræder et rigt kultur- og forretningsliv.

OM ÆRØ
På Ærø har det kommunalt været en hjertesag, at øboernes livskvalitet er i top, f.eks. ved at forbinde hele øen med gratis bus med stort set timedrift. Den gratis bus er medvirkende til, at ø-livet føles trygt og godt og overskueligt. F.eks. lærer børn og unge hurtigt at bevæge sig rundt omkring på øen efter de forskellige tilbud. De mange små netværk gør også livet nemmere - man er tæt på hinanden og er ikke så bange for at række ud. Men hvad er det lige præcis, der gør ø-livet så unikt? Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver lille by havde sit eget handelsliv, kulturliv og arbejdsliv, så vil man se, at dét, der engang var normen i hele Danmark - at 'alt' var indenfor rækkevidde - stadig er virkelighed på Ærø.

Ja, sådan er ø-livet - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.

Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.